Pandrup

Nikolaj Lyngø fortsætter i Jammerbugt FC

– Jammerbugt FC har forlænget kontrakten med den talentfulde forsvarer Nikolaj Lyngø med et år, oplyser cheftræner Bo Zinck.

En af de bedste
Han er meget tilfreds med, at Nikolaj Lyngø fortsætter i 2. divisionsklubben, som han kom tilbage til efter et ophold i USA uden for megen spilletid.
– Han har gjort det godt og højnet sit niveau her i foråret, hvor det jo desværre ikke er blevet til så mange kampe på grund af Corona-krisen, sige Bo Zinck
– Han er på vej tilbage til samme høje niveau, som inden han tog til USA, hvor han var en af de bedste forsvarsspillere i 2. division. Han er en fysisk og teknisk stærk ung spiller, siger Bo Zinck.

Vigtig spiller i den nye struktur
Nikolaj Lyngø har fået sin fodboldopdragelse i Jetsmark IF/Jammerbugt FC, inden han som ungdomsspiller skiftede til AaB for at vende tilbage til Jammerbugt FC som senior.
Bo Zinck er glad for, at det igen er lykkedes at holde en af klubbens egen spiller på divisionsholdet.
– Han bliver en vigtig spiller med den nye struktur i 2. division.

Et naturligt valg
For Nikolaj Lyngø var kontraktforlængelsen et naturligt valg.
– Det lå mere eller mindre lige til højrebenet at fortsætte i den klub, som har hjulpet mig og som er et sted, hvor jeg føler mig godt tilpas, forklarer Nikolaj Lyngø, der efter sit smut til USA og Hartford United igen har fundet sig godt tilrette i den blå trøje.
Nu har den høje midterforsvarer i sinde at genfinde topformen og blive endnu stærkere sammen med holdet.
– Mine ambitioner er at vende 100 pct. tilbage til det niveau, som jeg forlod Jammerbugt FC med, og sikre at jeg er en vigtig og toneangivende spiller for holdet. Som hold er det vores ambition på den korte bane at finde sammen og vinde så mange kampe som muligt inden sommerferien. På dej lange bane skal vi som minimum være en del af den nye 1 division, siger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events