Nyheder
imported

Noas Ark er populær hos både børnefamilier og bedsteforældre

DET SKER: Verdens Største Sandslot giver endnu en vigtig grund til at besøge området og Skulpturparken.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Marianne Holm

Skulpturparken har en fornem sommer og kan melde om flot fremgang i besøgstallet, hvor det særligt er flere børnefamilier, der ruller ind på parkeringspladsen til den 20.000 kvadratmeter store park.
– Vi har i år besøg af mange flere børnefamilier, men også bedsteforældre. Flere generationer kommer her sammen, fortæller John Andersen, indehaver af Skulpturparken.
– Årets tema for sandskulpturerne er Noas Ark, og det er et emne, som alle kender, og derfor kan man let tale sammen om skulpturerne på tværs af generationerne. Vi har sjældent før haft et så populært tema for sandskulpturerne, siger han.
Og gæsterne får en brochure til at tage med hjem, som fortæller om de forskellige sandskulpturer, og hvad der ligger bag udformning og valg af tema for hver enkelt sandskulptur.

Verdens største

Desuden har opførelsen af Verdens Største Sandslot, som står gratis til skue foran Skulpturparken, også sin enorme andel i fremgangen.
– Mange af vores gæster har læst om Verdens Største Sandslot og kommer – også langvejsfra – forbi for at se det, og bagefter vil de også gerne se parken. Jeg tror virkelig at Verdens Største Sandslot har øget opmærksomheden omkring ikke bare os, men hele destination Blokhus.  Samtidig har vejret været med os, og selv når det er strandvejr, så giver det ikke den nedgang, som det har gjort tidligere år, forklarer John Andersen.
Det betyder, at Skulpturparken sætter nye rekorder for besøg med mellem 1.500 og 2.000 gæster om dagen i højsæsonen.

Tryg og sjov oplevelse

Men der er stadig masser af plads blandt oplevelserne, som retter sig mod alle aldre, fra børn til bedste, med hoppepude, grave i sand, spille skak, se de flotte skulpturer samt besøge cafe med det nye populære menukort.
– Det er en udendørs attraktion med masser af plads, så det er en tryg oplevelse, og når man har været her to til tre timer, så kan man tage videre og opleve områdets mange øvrige spændende aktiviteter og attraktioner, fortæller John Andersen.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events