Blokhus Medier_logo-01
Pandrup

Indstil konfirmand til konfirmation med alt betalt

– På denne tid af året glæder unge kommende konfirmander sig til at bekræfte deres tro ved kirkelige ritualer og træde ind i de voksnes rækker efter flere måneders konfirmandforberedelser.
Men med Coronakrisen meddelte Kirkeministeriet i marts, at årets konfirmationer enten skal udskydes til efter pinse eller først holdes i august eller september. Til de unge og deres familiers store skuffelse.

Unge skal ikke overses
Der er nok at frygte og bekymre sig om for tiden, men optimismen skal bevares i denne svære tid. Det er budskabet fra initiativtagerne til et Corona-velgørenhedsprojekt, nemlig en konfirmations-giveaway.
Og med i velgørenheds-ideen er også Nordjysk Service- og Teltudlejning på Tranekærvej ved Kaas.
– Mange unge bliver overset i denne tid. Vi hører om voksne, der mister deres arbejde og erhvervsdrivende, der går konkurs. Vores konfirmations-giveaway handler om at hjælpe en konfirmand, der fortjener en håndsrækning. Det kan være i tilfælde, hvor en forælder har mistet sit arbejde, eller familien er særligt udsat for smitte med Corona, forklarer Michel Lycoops, kok og medindehaver af Mad med Mest i Aalborg

Fællesskab
– Selvom de fleste brancher er hårdt ramt, har vi også brug for fællesskab og et fælles projekt. Alle kan huske, hvordan man glædede sig til at holde konfirmation, så bare det, at konfirmationen er udskudt til et senere tidspunkt på året, er hårdt nok i sig selv. Oveni er denne lockdown er ekstra hård for teenagere, for hvem det sociale liv betyder alt, siger Michel Lycoops.

De unge i centrum
En konfirmation skal være mindeværdig og have de unge i centrum. Her bekræfter de dåben og deres tro ved kirkelige ritualer, der markerer overgangen mellem ungdom og de voksnes rækker. Gud bekræfter løftet om at være med konfirmanderne i livet og velsigner dem.
Dette står præsten og kirken for.
Alt hvad der ellers hører sig til er inkluderet i denne konfirmations-giveaway.
Alt fra konfirmationstøj, frisør, fotograf, gave og bil fra kirken til festlokale eller telt (ift. forsamlingsforbuddet) konfirmationsmenu, vin, natmad og blomster.

Nominer en dreng eller pige
Michel Lycoops glæder sig sammen med de andre i velgørenhedsprojektet til at finde en heldig dreng eller pige.
Man kan indstille en konfirmand til Mad med Mest via deres Facebookside eller på mail til Mad med Mest.

https://svalegaarden-mest.dk/mad-med-mest

Sammen skal konfirmanden så planlægge sin drømmekonfirmation med arrangørerne, der håber, at denne konfirmations-giveaway vil inspirere andre til lignende tiltag, så de unge kan få lov til at blive ved med at være unge og optimistiske i denne svære tid.

Se mere her:
https://www.facebook.com/MadMedMEST/

Gaven

  • Konfirmationstøj, Vangsgaard.
  • Frisør, Chao Chao.
  • Gave, Coolshop.
  • Bil, Coolshop,
  • Festlokale eller telt, Event Aalborg eller Nordjysk Service & Teltudlejning.
  • Konfirmationsmenu, Mad med Mest.
  • Vin, Sigurd Müller Vinhandel.
  • Natmad, La Bottega.
  • Blomster, Jonas Jensen Blomsterdesign.
  • Fotograf, Jimmy Støvring – Mediebroen.

Læs om fantastiske oplevelser og events