Nyheder
imported

Nordjyllands største Høstfest

I efterårsferien slår Fårup Sommerland dørene op til kæmpe Høstfest! I hele 9 dage fra d. 13.-21. oktober byder Høstfesten på en verden af (u)hygge og underholdende aktiviteter for hele familien.

Som noget helt nyt kan alle Hotel Fårups gæster opleve et udvidet aktivitetsprogram, som sikrer timevis af sjov efter parkens lukketid.

Massevis af efterårsferieaktiviteter i parken

I Høstfestens 9 åbningsdage er der skuet helt op for efterårsstemningen i parken! Den flotte pynt i bedste efterårsstil sætter rammerne om de mange forskellige aktiviteter, som man kan opleve til Høstfesten. På bondegården kan man komme helt tæt på store landbrugsmaskiner og søde bondegårdsdyr, og på Høstmarkedet kan de mindste deltage i Rævens Gemmeleg, hvor der er mulighed for at vinde sæsonkort til 2019.

Ind i mellem alle de underholdende aktiviteter kan I krybe sammen og få varmen omkring bålet på Egern og Pindsvins Høstmarked, og nyde godt af alle de lækre efterårsgodter – såsom skumfiduser, varm kakao og popcorn. I kan også tage på opdagelse i Pindsvinds Vinterhi – en kæmpestor halmballelabyrint, som kan findes på parkeringspladsen udenfor hovedindgangen. Mærk også efterårssuset i alle Fårups hæsblæsende forlystelser, som selvfølgelig kører i efterårsferien.

Hyggelig uhygge

År efter år har det løbet Fårups gæster koldt ned ad ryggen på de hårrejsende ture gennem Det Hjemsøgte Skibsværft – og i år skal efterårsgæsterne selvfølgelig heller ikke snydes for et godt gys. For 5. år i træk kan du teste nerverne på en tur gennem skibsværftet, når det igen har åbent i efterårsferien. Her ligger de hvileløse værft-arbejdere på lur, klar til at skræmme alle, som tør bevæge sig ind på det forladte værft.

Udvidet aktivitetsprogram på Hotel Fårup

I år kan alle Hotel Fårups gæster se frem til et ekstra spændende ophold på Hotel Fårup i efterårsferien. Hotel Fårup løfter nemlig sløret for et helt nyt aktivitetsprogram, som byder på noget for enhver smag og alle aldre. Hvis man er i humør til hygge, kan man tage med på en af hotellets rideture eller besøge de kreative værksteder, hvor der kan laves græskar, kastanjedyr, perleplader og flotte tegninger. Hvis man derimod er i humør til sjove udendørsaktiviteter, kan man dyste mod hinanden i et spil minigolf på Golf Øen eller deltage i hotellets natteløb. Slut dagen af over en kop varm kakao og et familiespil i Bålhytten, hvor der hver aften tændes bål og hygges.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events