Blokhus

Nordjysk grill-firma samarbejder med Fårup Sommerland

Den nordjyske grillvirksomhed Backyard Living indgår nyt samarbejde med forlystelsesparken Fårup Sommerland, der betyder, at virksomheden fra Brønderslev skal levere gasgrill til Danmarks største grillplads.
Backyard Living betragter samarbejdet som et vigtigt skridt mod at blive en af de helt store spillere på det danske grillmarked.

Travle år
Det går i øjeblikket utrolig stærkt hos den nordjyske grillvirksomhed Backyard Living, og 2020 blev det hidtil travleste år for Brønderslev-virksomheden.
Flere og flere danskere har fået øjnene op for Backyard Livings grillprodukter, og det samme gælder nu også Fårup Sommerland. Backyard Living og den nordjyske forlystelsespark har således indgået et nyt samarbejde, der indebærer, at det fremover bliver Backyard Livings Napoleon-gasgrill, der skal lægge rist og flammer til Fårup-gæsternes grillmad.
– Vi er utroligt stolte over, at vi har fået mulighed for at indgå et samarbejde med en af Danmarks største forlystelsesparker. Vi har en ambition om, at endnu flere danskere bliver bekendte med vores Napoleon-kvalitetsgrill. Fårup Sommerland råder over Danmarks største grillplads og har besøg af mere end en halv million gæster i forlystelsesparken hvert år, så derfor er samarbejdet fuldstændig oplagt for os, siger Søren Larsen, partner og direktør hos Backyard Living.

Populære grillområder
Hos Fårup Sommerland glæder man sig ligeledes over det nordjyske samarbejde, hvor Napoleon-gasgrillene fra Backyard Living vil være tilgængelige for parkens gæster ca. 110 dage om året. Forlystelsesparken kan bryste sig af Danmarks største grillområde, og ifølge Fårup Sommerlands direktør, Niels Jørgen Jensen, er området blandt parkens mest brugte.
– Mange af vores gæster medbringer egen mad i parken, og i den forbindelse er grillområderne utroligt populære. Vi er derfor glade for at kunne indgå et rent nordjysk samarbejde på vores grillplads, og vi glæder os til at blive en del af den rejse, som Backyard Living er på. Vi ønsker at støtte op om og indgå samarbejder med andre nordjyske virksomheder, hvor det giver mening, og her får vi muligheden for at tilbyde vores gæster en grilloplevelse af højeste kvalitet, lyder det fra Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland.

Tårnhøje ambitioner
Backyard Living blev stiftet i Brønderslev tilbage i 2016 af Line Sørensen og Søren Larsen, og siden har duoen lagt al deres kraft og energi i at udbrede kendskabet til det nystartede brand. 2020 blev den hidtidige kulmination på det hårde arbejde, idet salget af virksomhedens grillprodukter er steget voldsomt det seneste år.
Med det nye samarbejde med Fårup Sommerland håber Backyard Living, at virksomheden kan udbrede kendskabet til deres produkter til endnu større dele af den danske befolkning.
– Vi har en ambition om at vækste yderligere de kommende år, og det nye samarbejde med Fårup Sommerland er et vigtigt skridt på vejen. Nu er vi garanteret en kontinuerlig eksponering overfor et grillelskende publikum, og forhåbentligt hæver det vores kendskabsgrad endnu mere. Samtidig bidrager vi til de gode oplevelser i Fårup Sommerland, og det er vi rigtig glade for. Samarbejdet er derfor helt i tråd med vores plan for de kommende år, lyder det fra Søren Larsen fra Backyard Living.
Som gæst i Fårup Sommerland kan man allerede nu støde på Napoleon-grillene fra Backyard Living i grillområdet. Samarbejdsaftalen gælder foreløbigt for 2 år.

Læs om fantastiske oplevelser og events