Nyheder
imported

Nordsøen Oceanarium er et besøg værd i al slags vejr

Kun 40 minutter fra Blokhus – Oplev de to nye klumpfisk.

Tekst og foto: Presse

Hvis man siger Hirtshals og Nordsøen Oceanarium, så er der nok en del, der holder ferie ved Blokhus, som tænker, at det er lidt uoverskueligt langt væk for en børnefamilie.
Men det snyder lidt, når man kigger på kortet og ser afstanden, det tager faktisk kun 40 minutter.
Med to helt nye klumpfisk som nyt trækplaster samt 10.000 kvadratmeter indendørs og 6.000 kvadratmeter udendørs udstillinger og oplevelser for alle aldre siger det sig selv, at det er en oplagt destination.
Perfekt både i sol og regn, men hvis du kan vælge, så kom på en solskinsdag.

Også ude i solen
Mange tænker sikkert, at Nordsøen Oceanarium er perfekt til en regnvejrsdag. De fleste forbinder nemlig akvarium med en indendørs aktivitet, men Nordsøen Oceanarium er perfekt også i bagende sol.
– Vi har et kæmpe udendørs område, hvor der er masser af plads at boltre sig på. Krabbekysten, Ship o´Høj, Hvalforskerhytten og ”Ved Fyret” er bare nogle af de mange aktiviteter udendørs. Vi har mange besøgende, når det er dårligt vejr om sommeren, men vi er et besøg værd i al slags vejr, fortæller Sylvia Berglund, marketingschef hos Nordsøen Oceanarium.
– De fleste aktiviteter gentages to gange om dagen, formiddag og eftermiddag, derfor anbefales det, at man lægger sit besøg enten fra morgenstunden, eller efter kl. 14, og gerne en dag med solskin, i stedet for når det regner, så er man sikker på at få det hele med og undgår at stå i kø, siger hun.

Hele sommeren
Hos Nordsøen Oceanarium er man helt klar til højsæsonen, hvor man glæder sig til at tage imod sommerens gæster i alle aldre.
Man kan naturligvis opleve det imponerende Ocenariums 4,5 mio. liter havvand fyldt med Nordsøens liv.
Her håndfodrer dykkeren klumpfisk og hajer kl. 11 og 15. Sælerne er et hit for alle og bliver fodret kl. 12 og kl. 16. Der er også et Ocean View, med et kig på det store akvarie fra overfladen, hvor man selv kan være med til at fod

Læs om fantastiske oplevelser og events