Nyheder
imported

Nordsøen Oceanarium kåret til Danmarks bedste akvarium for 3. gang

Nordsøen Oceanarium var en af de 7 nominerede i kategorien ”bedste Akvarium”. Det er 3. gang i træk at Nordsøen Oceanarium vinder afstemningen.

Danland og Dancenter har i november-december 2019 endnu engang gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt sine feriegæster i Danmark og Tyskland. Spørgsmålene gik ud på hvad de syntes om et udvalg af de mange attraktioner i Danmark. Flere end 5000 Danland og Dancenter-gæster deltog i afstemningen.  Nordsøen Oceanarium var en af de 7 nominerede i kategorien ”bedste Akvarium”. Det er 3. gang i træk at Nordsøen Oceanarium vinder afstemningen. I forbindelse med afstemningen kunne gæsterne skrive en kommentar, og DanCenter har offentliggjort nogle af dem:

  • Altid nye og spændende havdyr og fisk i deres akvarier. Venligt og imødekommende personale. Et rigtig godt sted at komme, hvor der formidles viden på flere niveauer.
  • Dejlig store akvarier med fisk fra Nordsøen.
  • Imponerende for børn.
  • Meget flot Oceanarium, hvor der er mulighed for at lære om livet under vandet.
  • Bare Danmarks bedste akvarium – med super formidling, kanon flotte akvarier og højt niveau på alle parametre. 
  • Fantastisk sted med mange timers leg og læring.

Hvad kan Nordsøen Oceanarium bruge denne flotte pris til?

Marketingchef Sylvia Berglund er begejstret for prisen: – Det er et skulderklap, at vi blandt de mange attraktioner der har været nominerede, har fået så høje karakterer og fine tilbagemeldinger. At vi igen kan kalde os Danmarks bedste akvarium, er jo helt fantastisk. Vi kan bruge prisen til at tiltrække flere gæster til vores attraktion. Andre gæsters meninger betyder meget for forbrugers valg af besøgsmål.

Nordsøens Jægere

Sommeren 2018 åbnede første del af akvariets store satsning: ”Nordsøens Jægere” der handler om fødekæden. Den indeholder Skandinaviens største LED-skærm og en helt ny interaktiv sæludstilling. Anden etape af den store udstilling åbnede i januar 2020 med blandt andet 3 unikt udformede akvarier i 2 etager. – Vi arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af vores attraktion, så vores gæster i alle aldersgrupper er garanteret en god oplevelse ved at besøge Nordsøen Oceanarium. Vi laver nye oplevelser for vores gæster hvert år, og personalet gør en kæmpe indsats for at levere en relevant og nærværende formidling om livet i Nordsøen på alle niveauer. Jeg er overbevidst om, at det arbejde afspejles i denne fine kåring som Danmarks bedste akvarium, udtaler direktør Karl Henrik Laursen.

Skal du på besøg i Nordsøen Oceanarium? Så besøg deres website HER og få inspiration inden udflugten. 

Læs om fantastiske oplevelser og events