Hirtshals

Nordsøen Oceanarium kipper med flaget

Velbesøgte dage betyder mere end 4.000 gæster

Direktør Karl Henrik Laursen er en glad og tilfreds mand på vegne af Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. – Sommersæsonen er nemlig indtil nu forløbet særdeles tilfredsstillende, og direktøren glæder sig også på Nordjyllands vegne over, at både de danske og de udenlandske turister i så stort tal har valgt at holde ferie her. Ganske vist oplever også Oceanariet færre norske turister grundet den norske kronekurs, men til gengæld kommer danskere og tyskere i stort tal og besøger attraktionen. Sommerenes blandede danske sommervejr med både sol, blæst og regnbyger betyder, at landsdelens mange gæster både får glæde af den fantastiske natur i det nordjyske og samtidig benytter sig af de mange attraktioner, Nordjylland kan byde på, lyder det fra Oceanariets direktør.

Positive forventninger til resten af sæsonen

Forventningerne til resten af sæsonen ar, at de positive besøgstal fortsætter højsæsonen ud, siger Karl Henrik Laursen – samtidig er han spændt på, om nordvestkysten som destination lykkes med at forlænge sæsonen – noget som vi i turistbranchen har arbejdet på i flere år, tilføjer han. Så det klare mål er, at sommersæsonen kører videre i hele august-september.

Over niveauet for 2022

I forhold til sidste år ligger Nordsøen Oceanarium indtil videre hele 21% over niveauet for 2022. På velbesøgte dage ligger besøgstallet faktisk over 4.000. – Og det har vi heldigvis kapacitet til, forklarer direktøren med de seneste års udvidelser og opgraderinger af bl.a. vores udendørs områder med spisested og picnic-områder samt vores store anlæg med sæler. Så Nordsøen Oceanarium kipper med flaget.

Læs om fantastiske oplevelser og events