Nyheder
imported

Nordstjernen i Blokhus runder – det samme gør stedets restauratør

Pandestegt Vesterhavsrødspætte, en snak om Nordstjernens udvikling, om altid at have arbejdet i restaurationsbranchen samt en fødselsdag på 2 X 40 er på menuen.

– Jeg har brugt hele min barndom på Restaurant Nordstjernen i Blokhus, fortæller Jakob Tømmerby, der i dag selv driver den populære ”stjerne” midt i Blokhus centrum. – Mine forældre Alice og Lars Tømmerby overtog i starten af 80’erne restauranten og dengang var det en mindre a’ la’ carte restaurant i forbindelse med Feriecenter Nordsøen. – Mine forældre byggede selskabslokalerne ”syd” og ”nord” i samarbejde med centret og det har siden vist sig at være en god investering. Vi plejer at sige, at vi følger gæsterne igennem livet. Vi ser ofte at flere generationer vælger at holde sine fester her, alt lige fra runde fødselsdage, til konfirmationer og bryllupper osv.

Klassisk med et twist

Restaurant Nordstjernen er kendt for sin klassiske spise. – Vi har stadig wienerschnitzel og bananasplit på menuen men vi implementerer hele tiden nye gastronomiske elementer til menukortet. Det ses blandt andet i restaurantens populære månedsmenuer. -Der er en tendens til at folk anno 2016 godt tør at prøve noget nyt og på selskabssiden er vi også blevet mere modige end for blot få år siden. I 2014 blev chefkok, Lotte Sletten ansat. Hun har formået at bringe nye kræfter, ny viden og ekspertise til stedet.

Altid restaurationsbranchen

Jakob Tømmerby har altid været tilknyttet restaurationsbranchen og har arbejde spændende steder lige fra Munkebjerg i Vejle til Hilton i København, ligesom han i en årrække bestyrede VIP-loungen på AaB Stadion. I lokalområdet er han også kendt for at have drevet Restaurant Strandingskroen, nabo-restauranten til Nordstjernen.

Hvorfor Nordstjernen?

Forpagtningen af Restaurant Nordstjernen overtog Jakob i februar, 2014. Den tidligere ejer Christian Hem og Jakob havde af flere omgange talt om hvorledes et ”generationsskifte” kunne forløbe. – Jeg kunne sagtens se mig selv afslutte cirklen og komme ”hjem” igen fortæller Jakob. Og sådan blev det siger han med et glimt i øjet.

Nye tiltag

I forbindelse med en fødselsdag ser man ofte tilbage på året der er gået og denne fødselsdag er ingen undtagelse fortæller Jakob. -Nordstjernen har eksisteret i 40 år og vi har naturligvis nye ting i støbeskeen. Vores lokaler skal indenfor en årrække have et løft og leve op til nutidens krav fra forbrugeren. Der skal tilføres nye hyggemiljøer og køkkenet skal have en større renovering. – Vi vil gerne hele tiden blive dygtigere og bedre til at skabe de bedste vilkår.

Fødselsdagsfest 2 X 40 år

Restaurant Nordstjernen serverer hele maj måned Jakobs livretter. Stegt flæsk, herregårdsbøf og pandestegt Vesterhavsrødspætte er blandt andet på menuen til fordelagtige priser ligesom Jakob inviterer til fødselsdagsreception på Nordstjernen, fredag d. 20. maj kl. 13 – 16. Her er alle der har lyst til at ønske ”fødselsdagsbørnene” tillykke med de 2 X40 år hjertelig velkommen.

Læs om fantastiske oplevelser og events