Nyheder
imported

Nu åbner det fabelagtige ”Hotel Fårup”

Den 4. maj slår Fårup Sommerland dørene op til det nye Hotel Fårup, men allerede nu er det muligt at få et smugkig på hotellets interiør.

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

Om mindre end en måned åbner Hotel Fårup midt i Fårup Sommerland – helt ude i skoven. Hotellet er inspireret af den ægte fårupske skovstemning, og både interiør samt eksteriør er indbegrebet af sjov, skov og hygge.

Vi har brugt over 50 millioner kroner på det nye hotel og har store forventninger til, at det vil blive godt modtaget hos vores gæster – både små og store. Tematiseringen omkring hotellet, både indvendig og udvendig, er helt i tråd med ånden og stemningen som gæsterne ellers kender fra Fårup Sommerland. Vi har været meget optaget af, at hotellet fremstår meget autentisk og er tro mod den byggestil, som er karakteristisk for Fårup Sommerland, siger Søren Kragelund, administrerende direktør i Fårup Sommerland.

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland med udsigt til hyggelig sø samt rutsjebanerne Falken og Orkanen. Det 4-stjernede familiehotel lægger op til hygge, leg og afslapning for hele familien. Skovtemaet er trukket med ind på værelserne – eksempelvis er børnenes seng en køjeseng, hvor de får en fornemmelse af at bo i en træhytte, der er fuglehus på væggen samt ”blade” på brusekabinen.

Panelerne indendørs er beklædt med såkaldte ”Blokhusbrædder”, der er traditionelle paneler, som har været benyttet igennem mange år i sommerhusene i Blokhus. Desuden har der i hele byggeprocessen været fokus på at vælge lokale leverandører, eksempelvis er der benyttet et lokalt entreprenørfirma samt lokale snedkere, tømrere, malere og leverandører af møbler og materialer til hotellet.

Hotellet indeholder endvidere en hotel-restaurant, et lækkert indendørs loungeområde, en udendørs spiseterrasse samt indendørs- og udendørs legeplads, boldbane og aktivitetsområde. Også i fællesområderne er ”skoven” en integreret del af hele stemningen med ”rigtige” træer i receptionsområdet samt et ”levende” elghoved på væggen i restauranten.

Bor man på hotellet, har man direkte adgang til alle de oplevelser, parken har at byde på. Gæsterne på hotellet har desuden eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner.

Fede oplevelser

Hele foråret og eftersommeren byder Fårup Sommerland på en lang række sjove, seje og stemningsfulde events helt ude i skoven.

I maj og juni byder sommerlandet på Fårup Børnefestival med en lang række sjove events – ikke mindst for børn og barnlige sjæle. Og i august er det på med danseskoene, når kendte danske musikere gæster forlystelsesparken.

EVENTPROGRAM – Børnefestival og koncerter

MC-dag (5. maj)

Torsdag d. 5. maj slår Fårup Sommerland dørene op for sæson 2016 – og igen i år bydes alle motorcyklister velkommen til MC-træf. Alle, der ankommer på en motorcykel, kommer gratis ind i parken.

Dolph optræder (7. og 8. maj samt 18. og 19. juni)

Lørdag og søndag den 7.-8. maj og igen den 18.-19. juni kigger Dolph forbi Eventpladsen. Det vil selvfølgelig også være muligt at få taget en dolphie med Fårups ynglings-praktikant.

Onkel Reje (14. og 15. maj)

Onkel Reje, den musikalske og legesyge onkel, der er kendt fra Ramasjang, gæster Fårup Sommerland den 14. og 15. maj.

Motor Mille (21. og 22. maj)

I weekenden den 21. og 22. maj besøger Motor Mille, der er kendt fra Ramasjang-TV, Fårup Sommerland Det bliver et show fuld af sang, musik, dans og ballade – og alle børn er inviteret!

Hr. Skæg (28. og 29. maj)

Lørdag den 28. og søndag den 29. maj kommer Hr. Skæg til Fårup Sommerland. Hr. Skæg er manden, som næsten alle danske børn kender og elsker.

Lille Nørd (4. og 5. juni)

Lørdag den 4. juni og søndag den 5. juni kan du opleve Anders og Katrine fra Lille Nørd i Fårup. De unge gæster kan regne med et show fuld af musik, dans, sjov og ballade med de populære børneværter.

Stjernerne fra MGP-junior (11. og 12. juni)

MGP har udklækket et helt nyt kuld af talentfulde og dygtige børn. I weekenden den 11. og 12. juni har du mulighed for at opleve et par af finalisterne fra årets MGP.

Bedsteforældredage (27. juni – 1. juli)

Alle bedsteforældre kan fra mandag d. 27. juni til og med fredag d. 1. juli glæde deres børnebørn med en tur i Fårup. Alle bedsteforældre (som har deres børnebørn med) kan komme ind til kun 99 kroner.

Page Four / X-factor (12. august)

Fredag den 12. august kommer der en masse unge stjerneskud til Fårup: Page Four og finalister fra X factor. Lauritz, Stefan, Jonas og Pelle udgav deres første single "Sommer" i starten af juni 2015, de har fået deres første guldcertificering og har rundet en million visninger på YouTube med ”Sommer”. Desuden vil det være muligt at opleve finalisterne i årets X factor.

Joey Moe (19. august)

Fredag den 19. august kommer den populære sanger og sangskriver Joey Moe til Fårup Sommerland. Hvis der var et dansk nummer, der var lyden af sommeren 2014, var det Joey Moes ”Million”, som man kunne høre på landets radiostationer og musikfestivaler.

Shaka Loveless (26. august)

Shaka Loveless er netop nu en af de meste succesfulde artister på den danske musikscene. I 2013 vandt han en Danish Music Award for årets danske mandlige kunstner.

Høstfest

Fårup Sommerland holder åbent i efterårsferien fra den 14. til 23. oktober 2016. Her kan du opleve ægte efterårsstemning, når vi slår dørene op til Høstfest. Høstfest i Fårup er noget helt særligt: Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og alle ni dage kan du opleve en lang række spændende aktiviteter.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events