Blokhus

Nu bliver det muligt at tælle bilerne

Det er nu muligt at tælle hvor mange biler, der søger til Blokhus via Aalborgvej.
Jammerbugt Kommune opsætter nemlig en trafiktælling i det nye lyskryds i Hune i form af en elektronisk aflæsning af nummerpladerne på alle køretøjer på vej til Blokhus.
– Med de oplysninger kan vi se, om vi er den mest attraktive badeby i miles omkreds eller måske i hele Danmark. Det vil give os mere kvalificerede oplysninger, end vi har i dag, fortæller John Andersen, der på vegne af Erhvervsforening Destination Blokhus i flere år har arbejdet for at få en sådan trafiktælling.
Jammerbugt Kommune sætter den op, mens erhvervsforeningen betaler regningen for målingen med den anonymiserede tælling.

Opdelt i lande
Med måling af trafikken til Blokhus på de forskellige tider af året eller til de forskellige events kan man sikre en endnu bedre service med rengjorte toiletter og tømte skraldespande samt få et mere præcis overblik over besøg i de forskellige ferier.
Desuden er det muligt, at se hvilke lande bilerne kommer fra  – i hvert fald disse lande; Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, mens øvrige lande samles under ét.
– Vi ved endnu ikke, om vi også kan få oplysningerne om, hvilke danske regioner bilerne kommer fra. Men det giver os mulighed for at se, hvor vi skal sætte ind med eller ændre på vores markedsføring, forklarer John Andersen.
– På denne måde kan vi vise, at det er værd at investere i Blokhus, også for kommunen, at det kan svare sig at investere i udvikling og arrangementer i Blokhus, understreger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events