Aabybro

Nu kommer opvisningsbanen endelig på sikker grund

Jubilæums- og matador-arrangementer udskydes

– Egentlig skulle Aabybro IFs nye opvisningsbane have været klar til brug for tre år siden, men der er endnu ikke spillet en kamp på banen.

Ja til dræning
Men nu ser det ud til snart at skulle lykkes.
– Vi har netop fået tilsagn om, at banen bliver drænet i uge 18 eller uge 19. Så opvisningsbanen vil formentlig være klar til brug i uge 23, men det vil være mest optimalt, at den får ro indtil efterårssæsonen, siger Hans Arne Pedersen, formand for Aabybro IF Fodbold.
Efter en dræning skal der nemlig igen sås græs i rillerne efter drænene.
– Men det er en virkelig dygtig fyr, der skal udføre det, siger Hans Arne Pedersen om Palle Sørensen fra Langholt Kloak og Dræning.

Vildrede om kunstbanen
Til gengæld hænger kunstgræsbanen stadig med den ene del i vandskorpen.
– Vi er lidt i vildrede. Der bliver drænet vand fra banen, men der har alligevel stået vand på den i foråret. Hvorfor ved vi ikke, endnu, siger Hans Arne Pedersen.
– Og så mangler vi at få drænet anden halvdel af bane 2. Vi har virkelig brug for banerne og pladsen med de mange brugere, vi har. Det er både Aabybro Skole og Aabybro Efterskole udover vores egne medlemmer, understreger han.

Udskudt
Han tilføjer, at som de fleste nok har noteret, så har Aabybro IF måttet udskyde eller aflyse alle planlagte arrangementer i foråret i forbindelse med fejring af idrætsforeningens 100 års fødselsdag
Derfor er besøg af både Fortuna Hjørring og AaBs superligatrup i foråret aflyst. Det samme blev receptionen på selve fødselsdagen.
Og de inviterede matadorers forsøg på at rejse penge til foreningen ligger også stille – indtil videre.

Læs om fantastiske oplevelser og events