Aabybro

Nu står lokale foreninger bag Tour de Jammerbugt

Foreninger og landdistriktsråd til møde om touren 2020

– Mandag 27. januar klokken 17 er foreninger, ildsjæle og landdistriktsrådene inviteret til møde på rådhuset i Aabybro for at debattere udformningen af dette års Tour de Jammerbugt.

Lokale kræfter i spil
Lokale cykel- og løbeklubber har nemlig sagt ja til at stå for planlægningen og afviklingen af motionsdagene i samarbejde med de lokale landdistriktsråd, oplyser Helle Bak Andreasen (V), formand for Kultur- Fritids- og Landdistriktsrådet.

I år kommer de lokale løbe- og cykelklubber til at stå for touren sammen med landdistriktsrådene. Privatfoto

Sidste år var det Rico Ejersted, Coast to Coast, som stod for afviklingen, men med konceptet i hus er det oplagt at inddrage de lokale klubber, som også gerne vil byde ind på opgaven.

Ser nærmere på ruterne
– Vi skal så mødes og diskutere, om vi skal vende ruterne om, så vi får nye start- og slutbyer, eller om vi skal finde på andre ting og forbedringer, siger Helle Bak Andreasen.

Ligesom i 2019 bliver der otte etaper med cykel- og løberuter.

Første etape er 29. april
Men i år afvikles de fem af etaperne inden sommerferien, og de sidste tre efter for at nå at blive færdig, inden det bliver for koldt.

Desuden bliver etaperne flyttet fra torsdage til onsdage med onsdag 29. april som start for første etape rundt i Jammerbugt.

Læs om fantastiske oplevelser og events