Nyheder
imported

Nutidig kunst af høj kvalitet

INSPIRATION: Velkommen til Galleri Rødhusgården, der byder på 1.000 m2 udstillingslokaler

Lotte Kande – Foto: Presse

Ved Jammerbugten i det naturskønne Rødhus – beliggende 5 kilometer syd for Blokhus- Hune, finder man i dejlige omgivelser Galleri Rødhusgaarden.

Galleriet har eksisteret i mere end 20 år og har gennem årene satset på at vise nutidig kunst af høj kvalitet af såvel danske som internationale kunstnere.

Udstillinger og oplevelser

Efter en ekspansion i 2011 med yderligere 600 kvadratmeter, består galleriet i dag af 5 separate udstillingslokaler, i alt cirka 1.000 kvadratmeter.

Som gæst i galleriet finder du, ud over spændende solo- og gruppeudstillinger, også hygge og utraditionel atmosfære, som gør, at besøget altid vil være en god oplevelse.

Udstilling med billedkunstner Anne Vilsbøll

Oplev bl.a. udstillingen hvor Anne Vilsbøll fokuserer på oplevede øjeblikke.
Hendes malerier i konkret abstrakte opbyggede forme og farver er poetiske udtryk, der gør det oplevede til noget særligt. Værkerne taler om natur, liv og sameksistens.
Malerierne vibrerer af pigmenter på teksturelle flader, der er opbygget fra grunden af naturens planter til ark, der absorberer farve som hud.

Galleri Rødhusgården

En pioner

Samspillet mellem materiale og maleri har været kendetegnende for Anne Vilbølls arbejde i årtier.

Gennem 40 år har Anne Vilsbølls kunstneriske arbejde nemlig været baseret på grundforskning af det håndlavede papirs skjulte potentialer som moderne kunstnerisk udtryksform.
Anne Vilsbøll er derfor anerkendt som en af de pionerer, der siden begyndelsen af 1980´erne har været med til at genoplive det gamle papirhåndværk som en nutidig kunstform.

Udstillingen kan ses hver dag på Galleri Rødhusgaarden på Kystvejen 9, frem til 14. august.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events