Nyheder
imported

Ny beliggenhed: Hundefestival med vokseværk

Når Blokhus-Hune Hundefestival i år inviterer elskere af menneskets bedste ven til en weekend, der primært står i hundens tegn, bliver det ikke kun i nye omgivelser, men også med et alsidigt og omfattende program, der nok skal sørge for god underholdning for hele familien.

Ny beliggenhed:

Hundefestival med vokseværk

-> se programmet her: /UserFiles/file/1415%20Hundefestival%206×180.pdf

Når Blokhus-Hune Hundefestival i år inviterer elskere af menneskets bedste ven til en weekend, der primært står i hundens tegn, bliver det ikke kun i nye omgivelser, men også med et alsidigt og omfattende program, der nok skal sørge for god underholdning for hele familien.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Der er lagt op til et brag af en hundefestival i weekenden den 10. og 11. oktober i Blokhus Vildtreservat, hvor åbningstalen holdes af ingen ringere end den kendte og elskede tv-vært Poul Thomsen, der har underholdt danskerne med programmer om natur og dyr i tre årtier. Hundefestivalen har sørget for endnu flere godbider i år i form af komikerduoen Monrad og Rislund. Måske husker man dem fra programrækken ’Hund og hund i mellem’, hvor Poul Thomsen og Ghita Nørby var værter. Her gav de den på slap hundeline med hylende sjove kommentarer som dommere, når hundene dystede om at komme hurtigt igennem en labyrint. Monrad og Rislunds humørperler kan opleves om lørdagen til hundefestivalen, hvor de kommenterer agilityopvisning.

Flere aktiviteter

Det er en ekstrabonus for de besøgende, at Danmarks hyggeligste hundefestival afholdes i Blokhus Vildtreservat, for det giver dem mulighed for at tage flere oplevelser med hjem. Festivalpladsen vil hele weekenden summe af aktiviteter med opvisninger, boder og foredrag. Der er flere ringe til opvisninger, et område, hvor hundene må løbe løs og der er ildpladser, hvor man kan lave snobrød. Har man lyst til at se hele området, kan man hoppe på en vogn og komme rundt og opleve vildtreservatets dyr. Som noget nyt kan man opleve bueskydning og selv afprøve sine evner som bueskytte, islænderklubben Hekla kommer med sine charmerende heste og laver opvisning, og søndag afsluttes hundefestivalen med et stort imponerende ørneshow.

Stor opbakning til festivalen

Der har været stor opbakning i år fra foreninger, klubber og andre, der ønsker at bidrage til hundefestivalen, og det ser ud til at denne tendens fortsætter, siger Jens Brandt, formand for Blokhus-Hune Hundefestival. ’Vi oplever allerede nu stor interesse for hundefestivalen i 2016, og vi er derfor glade for at have indgået et samarbejder med Blokhus Vildtreservat, som kan rumme en hundefestival, der er under konstant udvikling. I fremtiden vil vi have mere fokus på arbejdende hunde og der vil også være tilbud til de besøgende, der ikke kun omhandler hunde. Hundefestivalen har vokseværk og vil blive større og mere alsidig i fremtiden’, afslutter Jens Brandt.

Læs om fantastiske oplevelser og events