Nyheder
imported

Ny daglig leder på Strandingskroen Blokhus

Strandingskroen i Blokhus er igen klar til at byde velkommen. Morten Bruun Barchow er trukket i førertrøjen og vil fremadrettet være stedets daglige leder.

Blokhus:

”Der var engang…Og sådan er det stadig på Strandingskroen i Blokhus”

Strandingskroen i Blokhus er igen klar til at byde velkommen. Morten Bruun Barchow er trukket i førertrøjen og vil fremadrettet være stedets daglige leder.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Blokhus Avis

Blokhus Avis fanger Morten på en rolig tirsdag og dog, for i restauranten render Morten rundt og holder styr på aftaler, tager i mod telefonbestillinger, opdaterer de sidste nyheder på facebook samtidig med, at gulvene er i færd med at bonet.  – Og de skal være 100 % klar til torsdag fortæller han mig, for der har vi nemlig et større arrangement i festsalen her.

Der er ingen tvivl om, at Morten er kommet på noget af en opgave. Men han er klar til at tage udfordringen op. Han blev ansat som kok på Strandingskroen i maj 2014 og allerede i efteråret blev han tilbudt stillingen som daglig leder. Forinden har hans kokkeuddannelse ført ham til Glashuset i Lønstrup, Luneborg Kro og forbi Rold Storkro,  -men at komme ”hjem” til Blokhus er en fantastisk mulighed siger han. Morten er født i Pandrup og kender derfor området i og omkring Blokhus særdeles godt.

Mange kokke har en drøm om at blive selvstændig og drive sin egen ”oase”.- Min oase er Strandingskroen, der emmer af historie og atmosfære og så ligger vi midt i en spændende destination, der hele tiden er under udvikling. Strandingskroen er en restaurant med et godt renommé’.  Et finere spisested med hvide duge på bordene, et menukort inspireret af både Danmark og Frankrig og med fokus på brugen af lokale råvarer. –Med havet som nabo er det helt naturligt, at vi altid har friske fisk på menukortet siger han og pointerer ligeledes, at stemningen på kroen mindst er ligeså vigtig. -Vi tænder op i pejsen og lader vores gæster nyde en aften i ro og mag. Hos os er der ingen stress.

Morten er sammen med kæresten, Christina flyttet ind i lejligheden ovenpå restauranten. – Det er fantastisk at være tæt på sit arbejde, især i denne indkørselsfase, og på sigt bliver jeg sikkert også bedre til at holde fri selvom jeg bor ovenpå. Men lige nu er alt nyt og spændende , og så kan jeg ikke holde fingrene væk.

-For mig er det at være kok ikke et arbejde, det er en livsstil slutter Morten med et smil på læben.

Læs om fantastiske oplevelser og events