Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Ny direktør i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland får ny adm. direktør til april – valget er faldet på Per Dam Jensen, der på mange områder har et indgående kendskab til Fårup og forlystelsesbranchen.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Den nye ejerkreds og bestyrelse har nu valgt den person, der skal stå i spidsen for Fårup Sommerland. Ny adm. direktør bliver fra 1. april Per Dam Jensen, der kender Fårup Sommerland rigtig godt, også som direktør.

Bestyrelsesformand Ole Mølgaard udtaler: – Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Per som ny direktør. Han kender Fårup, vi kender ham, og vi ved, hvad han står for, og han deler bestyrelsen og den nye ejerkreds ambitioner om en fortsat stærk udvikling af Fårup Sommerland som et af Nordjyllands oplevelsesmæssige fyrtårne og en af Danmarks bedste forlystelsesparker. Hans erfaring fra tidligere gør, at han hurtigt kan træde ind i stillingen, og valget giver på alle måder komfort til den nye ejerkreds og bestyrelse om at havde fundet den helt rette til posten, udtaler Ole Mølgaard.

Mangeårig ledererfaring

Per Dam Jensen er 49 år og har en mangeårig ledererfaring indenfor underholdning og forlystelser. Han har været tilknyttet Fårup før – både som sæsonansat, personalechef, bestyrelsesmedlem samt adm. direktør i 2012-13, før han valgte at fratræde sin stilling for at blive direktør for film- og musikselskabet Sandrew Metronome. Privat bor han i Løkken, er gift og har 2 børn.

Læs om fantastiske oplevelser og events