Nyheder
imported

Ny formand for Jammerbugt FC

Jesper Rom Knudsen overtager formandposten efter Mogens Fransen

Jesper Rom Knudsen overtager formandposten efter Mogens Fransen

Jammerbugt FC har fået ny formand for sin bestyrelse, idet bestyrelsesmedlem Jesper Rom Knudsen, der til daglig er bosat i Biersted og har sit civile arbejde på virksomheden Trackunit A/S i Pandrup, har afløst den hidtidige formand, tidligere kommunaldirektør i Pandrup Kommune Mogens Fransen.

Jesper Rom Knudsen har dybe rødder i fodboldens verden og glæder sig til den nye udfordring med at stå i spidsen for den bestyrelse, der sammen med klubbens direktør og øvrige organisation skal sikre en fortsat udvikling af Jammerbugt FC såvel sportsligt som økonomisk.

Selv siger den afgåede formand om sin beslutning: ”Jeg blev for godt 2 år siden bedt om at indtræde i JFCs bestyrelse, og efter et halvt år blev jeg så bedt om at overtage formandsposten i forbindelse med den tidligere formands ønske om at udtræde af bestyrelsen. Bestyrelsen har i hele den periode – sammen med direktøren – arbejdet på at reducere udgifterne, skaffe hovedsponsorer for en længere periode og sikre udvikling af ungdomsafdelingen og en stabil placering i 2. divisions øverste halvdel i samspil med dygtige trænere og ledere. Det er lykkedes.

 Vi har arbejdet på at få yngre, dygtige kræfter fra det private erhvervsliv til at indtræde i bestyrelsen for at professionalisere arbejdet. Det er også lykkedes.

 Dermed tror jeg, at den nye bestyrelse er rustet til at igangsætte samarbejdsprojektet med kommunens øvrige klubber og andre nye aktiviteter.

 Jeg har altid betragtet min post i bestyrelsen som en midlertidig overgangsløsning. Derfor glæder det mig meget at kunne overlade formandsposten til Jesper Rom Knudsen.”

Jesper Rom Knudsen blev valgt af en enig bestyrelse, hvor den ledige bestyrelsesplads efter Mogens Fransen overtages af Finn Bundgaard Bech, bosat i Biersted og i det civile liv økonomichef i virksomheden M-Tec i Pandrup.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events