Nyheder
imported

Ny indehaver af Elsk Yoga

Kirsten Wiederholt åbner også klinik i lokalet.

Tekst og foto: Martin Frandsen

For år tilbage var Kirsten Wiederholt en af de første instruktører, da Per Kalstrup åbnede Elsk Yoga i sit Livsstilshus, men aktiviteten måtte lukke ned i nogle år på grund af restriktioner.

Også klinik

Kirsten Wiederholt så dog muligheden for atter at tilbyde yoga i Blokhus og har derfor lejet lokalet af Sparekassen Vendsyssel Fond – Hvetbo på 1. salen i Kalstrup Livsstilshus.

Faktisk har hun været i gang siden september med stor opbakning til både mandags- og onsdags-holdene.
– Jeg er flyttet til Rødhus, og jeg kan mærke, hvor meget jeg trives heroppe. Derfor har jeg opsagt min klinik i Aalborg og åbner i stedet klinik i samme lokale som Elsk Yoga, fortæller hun.

Lytte til kroppen

Kirsten Wiederholt har nemlig gennem 20 år haft klinik i Aalborg på fuld tid, og i Blokhus holder hun åbent i klinikken i lige uger indtil udgangen af marts, hvor klinikken har åbent på fuld tid.
Dog fortsætter Elsk Yoga selvfølgelig fortsat i samme lokaler.
– Jeg er uddannet massageterapeut og kan tilbyde alle former for behandlinger. Min store interesse er det gode liv og trivsel med udgangspunkt i en holistisk tankegang. Det er aldrig for sent at kigge indad og lytte til sin krop, siger hun.
Kirsten Wiederholt er RAP-godkendt, og det vil sige, at hun har grundlæggende viden inden for anatomi, fysiologi og sygdomslære.
– Jeg tilbyder behandling af spændinger, stress, smerte, angst, folk med hjerneskade samt sensitive børn og voksne, forklarer hun.
Desuden kommer Elsk Yoga også til at tilbyde børn yoga, særlige arrangementer ved højtider samt private events.

Indvielse

Søndag den 20. februar er der invielse, hvor alle er velkomne. Se program.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events