Aabybro

Ny indehaver af Nybolig i Aabybro og Brovst

Nye udfordringer til både Henrik og Mathias

– Henrik Pedersen forlader den virksomhed, som han har bygget op fra bunden af i løbet af 19 år.
Han forlader nemlig Nybolig i Aabybro og Brovst til maj for at blive konsulent i Spar Nord Bank i Aalborg.
Dermed overlader han ejendomsmæglervirksomheden til 37- årige Mathias Overgaard, som allerede har været ansat i firmaet i 14 år.

En drøm
For Mathias Overgaard er det en drøm, der går i opfyldelse. 
– Henrik og jeg har haft 14 fantastiske år sammen, hvor jeg har lært meget af min læremester. Men nu er det blevet tid til at stå på egne ben, og det er en rejse, jeg ser utroligt meget frem til, siger Mathias Overgaard.
Han glæder sig især til at være leder i egen forretning, men han erkender, at det bliver underligt, når ”familien”, som han kalder den, splittes. 

Mathias Overgaard. Privatfoto

De daglige sms´er
– Henriks og min daglige kontakt om ”verdenssituationen” – og ”Er der sket noget spændende-samtaler/sms’er” vil jeg komme til at savne, siger han.
Mathias Overgaard er utrolig glad for, at firmaets gode og dygtige medarbejder gennem mange år, Anne Louise Hornum bliver.
– Og planen er, at der hurtigst muligt skal ansættes endnu en mægler/sælger, så vi kan fastholde vores gode markedsandel og position i markedet, fortæller Mathias Overgaard.

Baggrunden
Privat er han gift med Pernille, og de har tilsammen tre børn i alderen 3 til 12 år.
Inden han trådte ind i ejendomsmæglerbranchen, arbejdede han som privatkunderådgiver i Nørresundby bank og senere som boligkonsulent i Nykredit Aalborg, før han i 2006 startede i Nybolig Aabybro/Brovst.
– Jeg har primært kommissioneret boliger og solgt dem. Jeg er certificeret vurderingskonsulent og skønsmand for DE, men nu venter der mere administrativt arbejde og personaleansvar, og det glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang med, siger Mathias Overgaard. 

Ros fra læremesteren
Henrik Pedersen har også kun rosende ord med på vejen til sin efterfølger.
-Mathias er super dygtig og afholdt, og jeg er ikke i tvivl om, at ham og hans team kommer til at sikre vores markedslederposition og endda udbygge den over årene. Mathias er altid tilgængelig og ordentlig i alt, hvad han foretager sig, og det kvitterer kunderne for, siger Henrik Pedersen.

Læs om fantastiske oplevelser og events