Nyheder
imported

Ny julehytte by blandt sandskulpturer

Nyheden for Magisk Jul 2020 er, at der kommer endnu mere julestemning i Skulpturparken Blokhus, hvor de imponerende sandskulpturer får selskab af bl.a. 15 julehytter.

Julestemning, flot julebelysning og julehytte by. Fra den 1. november skaber hele Skulpturparken Blokhus dejlige dufte suppleret med stemningsfuld julemusik, et strålehav af tusindvis af lysdekorationer og velforsynede julebutikker et hyggeligt miljø omkring juleindkøbene. Skulpturparken Blokhus får til Magisk Jul 2020 sin egen lille juleby med 15 julehytter og en fyldt 600m2 butiksarkade.

Juleby & Arkade

– Vores imponerende sandskulpturer får i år selskab af 15 nyetablerede julehytter i træ – og hertil har vi håndplukket nogle helt fantastiske udstillere. Magisk Jul er en eventyrlig oplevelse, når parkens bygninger, træer og haver pyntes i et strålehav af tusindvis af lysdekorationer. Her er imponerende lysshow hver aften mellem kl. 20.00-20.15, et kæmpe krybbespil, julemand i kanen, 15 julehytter og 600m2 butiksarkade med bl.a. kunsthåndværk, jernskulpturer, pileflet, isenkram, mærkevarer, skind og uld, specialiteter, grafisk design, planter, dekorationer og alt i gaveidéer, lækker glögg og lys. Her er også masser af julemusik, julestads, juleknas og delikatesser. Det er et fantastisk syn at se og mærke stemningen til Magisk Jul, som er en af sæsonens strålende favoritter, udtaler indehaver John Andersen.

En oplevelse for hele familien

Det er ren nostalgi – så und dig selv en getaway, hvor du kan få købt julegaver i julebyen og opleve imponerende dekorationer, mere end 1 million julelys og nordens smukkeste lyd- og lysshow. – Vi sætter igen i år alle sejl til for at skabe en eventyrlig julestemning som afslutning på sæsonen, siger indehaver John Andersen.  

Læs om fantastiske oplevelser og events