Blokhus Medier_logo-01
Aabybro

Ny leder af Gjøl Skole er ansat

Randi Manny Laustsen starter 1. marts

– Randi Manny Laustsen har de sidste 2½ år været skoleleder for 6. – 9. årgang på Muldbjergskolen i Hjørring. Inden da har hun været lærer på Klarup Skole i Aalborg Kommune i 13 år.
Det er derfor en skoleleder med solid viden og erfaring inden for folkeskoleområdet og ledelse, der tiltræder stillingen til marts.

De bedste rammer
– Det er med stor glæde, at jeg byder Randi velkommen som skoleleder på Gjøl Skole og som del af den samlede skoleledergruppe i kommunen. Jeg ser frem til at arbejde med hende og følge arbejdet med at skabe de bedste rammer for børnene, lærerne og det pædagogiske personale, fortæller Skole- og Dagtilbudschef, Diana Lübbert Pedersen.

Lære Gjøl at kende
Som skoleleder får Randi Manny Laustsen ansvaret for både vuggestuen, børnehaven, Skole- og Fritidsordningen og skolen med elever fra 0. – 6. klasse.
– Jeg ser frem til at lære skolen og lokalsamfundet på Gjøl at kende. Som skoleleder vil mit overordnede fokus være på at skabe trivsel og læring for både børnene og medarbejderne, siger Randi Manny Laustsen. 

Hun overtager stillingen efter Peter Christensen, der har varetaget stillingen siden forhenværende skoleleder, Lars Salomonsen, skiftede til Aabybro Skole.  
Randi Manny Laustsen bor i Aalborg.

Læs om fantastiske oplevelser og events