Nyheder
imported

Ny Slagtermester i Dagli’ Brugsen Blokhus

Morten Johansen overtager stillingen som slagtermester efter Morten Ravn Mortensen i slagter & delikatesseafdelingen

Blokhus:

Ny Slagtermester i Dagli’ Brugsen Blokhus

Morten Johansen overtager stillingen som slagtermester efter Morten Ravn Mortensen i slagter & delikatesseafdelingen

Tekst & Foto: Louise Kande

Samtidig med at den nye Slagtermester, Morten Johansen, er ved at skære lever ud og forme rullepølse ringer telefonen, og der er en bestilling på en pålægskagemand. Han har alle funktionerne i slagter & delikatesseafdelingen i samarbejde med Marie Søndergaard Nielsen. Han når at flyve ind og ud af køkkenet 13 gange, på de første 6 minutter af interviewet. – Ja, der er ingen fare for, at man sådan kommer til at falde i staver, svarer han, da jeg spørger, om vi skal sætte os til en kop kaffe.

Der falder lidt ro på Morten, efter han får sat sig ned, og den ellers energiske mand funderer over, hvad det vil sige, at starte i afdelingen udenfor sæsonen:

– Der er mere tid til kunderne, og vi kan oftest skaffe eller lave, hvad kunderne efterspørger. Der er nu mulighed for at kræse og lave præcis hvad den enkelte kunde efterspørger, men jeg glæder mig også til der kommer flere gæster, og så jeg kan vise mere af hvad jeg kan, med et bredere sortiment og dermed lege med flere detaljer.

Den gode tråd fortsætter

Morten har ikke tænkt sig at starte med at revolutionere hele slagterafdelingen.

– Jeg vil følge den gode tråd op, som der er i huset og i afdelingen. Så vi fortsætter med det, som er en succes. Vi skal udvikle de hjemmelavede produkter, og lave flere hjemmeproducerede varer. Det handler om, at vi vil skabe en større profil med flere delikatesser. De lokale vil gerne have det traditionelle og hjemmelavede, og turisterne foretrækker convenience – altså noget nemt, som folk lige kan tage med hjem og putte i ovnen. Det er et område der skal udvikles, for at gøre det lettere for turisterne at få lækker og hjemmelavet mad, fortæller Morten.

Morten Johansen blev uddannet i 2009 i Føtex i Viborg, og siden har han blandt andet arbejdet i Kvickly i Aalborg og i Hjørring.

Når Morten ikke skærer kød ud, laver pålæg eller udvikler delikatessesortimentet i Dagli’ Brugsen, indretter han sig i sin nye lejlighed i Aalborg. Derudover spiller han håndbold i Vejgaard AIK, og sidder desuden som bestyrelsesmedlem heri. 

Læs om fantastiske oplevelser og events