Nyheder
imported

Ny spændende butik med herretøj

Der arbejdes i disse dage på højtryk i ”Tøjekspertens” nye butik på Springvandstovet 5 med at indrette den, hænge tøj på plads og gøre klar til den festlige åbning den 7.april.

Der arbejdes i disse dage på højtryk i ”Tøjekspertens” nye butik på Springvandstovet 5 med at indrette den, hænge tøj på plads og gøre klar til den festlige åbning den 7.april.

Tekst: Trine Skovsgaard Bjerg

Det er Berit og Jens Jørgen Jensen, der også driver ”Tøjeksperten” i Pandrup, der har valgt at åbne endnu en butik. De har siden 1997 haft butikken i Pandrup og er velkendte ansigter –  både i byen og tøjbranchen.

Butikken vil, som den i Pandrup, sælge et bredt udvalg inden for herretøj til den kvalitets- og modebevidste mand i alle aldre, desuden vil butikken komme til at rumme en afdeling med sko.

Det bliver Berit Jensen, der kommer til at stå for butikkens daglige drift sammen med 3 assistenter. – Vi glæder os til at åbne fredag d. 7. april og i dagene omkring åbningen, vil butikken komme til at bugne af fantastiske åbningstilbud, fortæller Berit Jensen, der sammen med sin mand Jens Jørgen igennem flere år har overvejet at åbne butikken i Blokhus, der vil have åbent året rundt.  – Udvalget af varer vil blive lidt anderledes end udvalget i butikken i Pandrup, forklarer Berit Jensen og fortsætter: – Men da butikkerne ligger så tæt på hinanden, kan vi skaffe varer fra dag til dag, hvis kunderne efterspørger noget helt bestemt, eller vi er udgået for en bestemt størrelse.

Både butikken i Blokhus og den i Pandrup er en del af den landsdækkende kæde ”Tøjeksperten”, der har mere end 100 butikker i Danmark; det betyder blandt andet, at der er landsdækkende bytteservice og en kundeklub med mange fordele.

Berit Jensen glæder sig til at slå dørene op til den nye spændende butik i Blokhus og ser frem til at byde kunderne velkommen. Vi håber på, at rigtig mange vil kigge ind forbi i påskedagene og at sommeren vil vise sig fra sin bedste side, så rigtig mange gæster og turister kommer til Blokhus, slutter Berit Jensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events