Nyheder
imported

Ny trend i Blokhus

Vandsporten Flyboard er blevet en ny trend i Vesterhavet i år

Blokhus:

Vandsporten Flyboard er blevet en ny trend i Vesterhavet i år

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Erik Aagaard

Har du også undret dig over, hvad det er for nogle mænd med vandtryk under sig, som bestemt ikke er noget man ser hver dag ude på vandet i Blokhus. Gennem hjælp fra følgere på Facebook, har vi nu opklaret sagen.

Flyboardet er en slags jetski, der flyver på vandtryk. De bliver monteret på benene og på armene og gør det muligt for føreren at flyve op i luften, dykke ned i vandet og lave vilde vand-stunts. Dog kan man ikke blot købe et Flyboard til 60.000 kroner og så regne med man kan flyve dem. Det kræver for det første meget øvelse, men man skal også have en vandscooter med ved siden af til minimum 140.000 kroner.

– Men man kunne selvfølgelig også forestille sig, at vi kunne leje dem ud til interesserede. Men det kræver stadig en instruktør på en vandscooter ved siden af, og det er ikke lige til, oplyser Jon Floris fra Jetski.dk til TV 2 Beep.

Men det kan være, at du fortsat vil nyde de flyvende stunts fra strandsiden, for det kræver ekstra mod, at bevæge sig op på et Flyboard.

– Problemet ved Flyboards er, at man befinder sig meget i vandet, og vi har ikke det varmeste badevand her i Danmark. Samtidig skal man ikke være for klaustrofobisk, da begge ens ben er fastmonteret til dem, advarer han.

Læs om fantastiske oplevelser og events