Nyheder
imported

Ny udstilling i Hune

Karina Bjerregaard Bastholm udstiller i Hune Bageri – cafeen, frem til slutningen af februar, med ”glade” og stemningsfulde malerier.

Tekst: Louise Kande – Foto: presse

” Føler du dig hjemme i dit hus?”

Sådan lyder titlen på udstillingen i Hune Bageri i februar måned, hvor Karina Bjerregaard Bastholm udstiller sine malerier, der giver hygge og hverdagsglæde.  – Jeg elsker at lave malerier, der skaber glæde og er sjove at kigge på. Jeg er vild med farver, fordi de lyser op og skaber liv og godt humør. Jeg har fundet ud af, at det at male giver mig energi og hverdagsglæde.  Og udover, at jeg selv synes det er en lækker måde at arbejde på, så håber jeg, at jeg med mine malerier, kan være med til at give den grundtilfredshed videre til mange flere familier end min egen., fortæller hun.  Det er ikke første gang, at Karina får lov til at udstille i cafeen:  -Jeg håber  heller ikke, at det er sidste gang. Det er nogle fantastiske omgivelser at få lov at hænge sine malerier i. Der er et dejligt lys her så tæt ved vandet og altid en rigtig god stemning til en god kop kaffe., forklarer hun. Der gives 50% rabat på hele udstillingen, der varer hele februar.

Læs om fantastiske oplevelser og events