Nyheder
imported

Ny udstilling med PAPER ART PEOPLE

Museum for Papirkunst viser papirskulpturer

Tekst og foto: Presse

Papirskulpturer af menneskekroppen er omdrejningspunktet i ny udstilling på Museum for Papirkunst i Hune, som åbner til oktober.
De fire medvirkende internationalt anerkendte papirkunstnere arbejder med papirskulpturer af menneskekroppen på hver deres måde.

Papmaché og pop

Vally Nomidou, Grækenland, bygger sine skrøbelige og hudagtige overflader op i lag af papirmaterialer, som danner en nærværende og poetisk fortælling om menneskekroppen og dens erfaringer.
Amerikanske Will Kurtz tapetserer og pap-machérer sine kæmpe skulpturer af lokale New York’ere ved brug af New York Times og skildrer vilkårene for de skæve eksistenser i den vestlige storby.
Warren King bygger sine menneskefigurer i brunt pap og fortæller historier om forfædre, traditioner, migration og menneskelig visdom.
Felix Semper vender papiret og bygger sine skulpturer af pop-idoler op i vandrette lag der skjules af skulpturens masse, men som er udtrækbare og overraskende.

En mangfoldighed

Tilsammen viser udstillingen mangfoldigheden i kunstnernes brug af papirmediet og dets evne til at fortælle konkrete og almene historier om menneskelivet og kroppen, som gør dig nysgerrig og eftertænksom.

Udstillingen vises fra 7. oktober 2021 til 25. september 2022.
Udstillingen skabes i samarbejde med udstillingsarkitekt Tina Midtgaard.

I museets Papirværksted kan du selv arbejde med papir og skulptur og fortælle din egen historie.

Læs om fantastiske oplevelser og events