Brovst

Nye boliger markeret med åben byggeplads

(Foto: Borgmester Mogens Chr. Gade og kundechef for Domea Aabybro Mikki S. Frandsen)
Der er otte nye almene boliger på vej på Nordvangsvej i centrum af Skovsgaard. Her er fire nye dobbelthuse i øjeblikket under opførsel.
Det blev tirsdag 24. august markeret med såkaldt ”åben byggeplads”, da det ikke tidligere – på grund af Corona restriktioner – har været muligt at holde de lidt mere traditionelle første spadestik eller rejsegilde på byggeriet.
– Der skal være et bredt udvalg af boligtyper og gode muligheder for at bo i en billig, almen bolig i Jammerbugt Kommune. Derfor besluttede vi i kommunalbestyrelsen at afsætte midler til at etablere lejeboligerne i Skovsgaard i forbindelse med budgetforliget 2020. Siden har byggeriet været godt i gang, og nu varer det ikke længe, inden de spændende lejeboliger står klar, fortæller borgmester Mogens Chr. Gade.

Indflytning senere på året
De nye boliger er omgivet af grønne arealer og placeret ikke langt fra Brovst i rolige omgivelser.
Der bliver bygget i to størrelser på Nordvangsvej. De otte boliger er således fordelt på henholdsvis fire boliger på 70 kvadratmeter og fire boliger på 97 kvadratmeter. Boligerne forventes klar til indflytning senere på året.

Et ønske
Lejeboliger har været et ønske gennem længere tid i Skovsgaard, og der har været stor lokal involvering og opbakning til projektet, som lokalbefolkningen i den ”Lokale Udviklingsplan” beskriver som et fokuspunkt og tiltag for at sikre, at der er liv i byen – også i fremtiden.
Byggeriet, som Domea Aabybro er bygherre på, erstatter tre tidligere ejendomme af ældre dato, der efterhånden var utidssvarende. De otte nye almene boliger har egen carport, udhus, overdækket entré og en lille have.

Se mere information om boligerne her:

https://www.domea.dk/bliv-kunde/byggekunde/nybyggeri/nordvangsvej-i-skovsgaard/

Læs om fantastiske oplevelser og events