Pandrup

Nye boliger på Blommevej i Pandrup

Tilbage i 2005 byggede Nørresundby Boligselskab 22 almene lejeboliger på Blommevej, og nu sker der endelig en udvikling af området i Pandrup. 
Melgaard Projekter ApS fra Rønde har købt hele arealet på cirka 30.000 kvadratmeter, hvor der er lokalplaner som tillader minimum 40 grunde, heraf 26 tæt/lav grunde og 14 parcelhusgrunde.
Melgaard Projekter ApS har i samarbejde med Arkitektfirmaet Arkinord A/S og Jammerbugt Kommune udviklet et fleksibel og etapeopdelt projekt, der betyder, at der nu endelig igen kommer gang i udvikling af boliggrunde i Pandrup, oplyser indehaver Søren Melgaard.

Seniorvenlige boliger
Firmaet Domopol ApS, som med stor succes har bygget seniorvenlige boliger i Hjørring og Skagen, har købt de 12 første grunde og er allerede begyndt på at byggemodne.
Domopol ApS bygger energi- og seniorvenlige boliger på 105 kvadratmeter og på 85 kvadratmeter til udlejning.
I Pandrup, hvor der er mange indkøbsmuligheder, opleves der vækst i øjeblikket med byggeri af idrætsfaciliteter og en ny skole.
Derfor anses timingen for at være god, og der forventes en stor efterspørgsel efter disse typer lejeboliger som er relevante for mange målgrupper bl.a. unge familier, aktive seniorer samt både par og singler, oplyser Søren Melgaard.

Læs om fantastiske oplevelser og events