Nyheder
imported

Nye ejere af Blokhus By Camping

I 2010 møder Inge og Karsten hinanden første gang, og snart er de et par. Begge havde en gammel drøm om at arbejde indenfor turisme. På en køretur falder samtalen igen på disse drømme, og Karsten spørger Inge, om hun kan forstille sig at være campingpladsejer; - Ja, svarer hun prompte. 4 år senere overtager de Blokhus By Camping, og vi giver jer historien derimellem.

Blokhus:

Nye ejere af Blokhus By Camping

Efter forpagtningen af Svinkløv Camping, har parret, Inge Vestergaard og Karsten Jeppesen overtaget Blokhus By Camping

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

I 2010 møder Inge og Karsten hinanden første gang, og snart er de et par. Begge havde en gammel drøm om at arbejde indenfor turisme. På en køretur falder samtalen igen på disse drømme, og Karsten spørger Inge, om hun kan forstille sig at være campingpladsejer; – Ja, svarer hun prompte.

Og der var ikke langt fra drøm til handling. Et større arbejde gik i gang. – Det er ikke nemt at finde ud af hvilke campingpladser der er til salg. Det er bestemt heller ikke nemt at skaffe midler til et køb, men vi kastede os ud i undersøgelser, forespørgsler og møder med banker, fortæller Karsten.

Men bankerne var ikke villige til at underbygge parrets drøm, selvom de begge kom fra gode jobs i stat og kommune og havde hver deres hus.  – I sensommeren 2011 fik vi kig på Svinkløv Camping. Vi var begge enige om, at det måtte være et skønt sted at drive campingplads.  Få dage senere fik vi et praj om, at forpagterjobbet på Svinkløv Camping var i udbud, og så arbejdede vi målrettet, fortæller Inge. Få måneder senere kunne de skrive under på en forpagtningskontrakt med Naturstyrelsen, og deres drøm om at drive en campingplads var i gang.

Sådan at kaste sig ud i et stort set ukendt fagområde, det kræver mod. Men parret så det blot som en udfordring, og følte sig som de heldigste mennesker i Danmark.  De skulle se om vingerne kunne bære.

Trods det første års lange hårde arbejdsdage med uforudsete arbejdsopgaver og uheld med materiellet, blev parret bekræftet i, at de havde valgt helt rigtigt. For sammen med alt det tunge, sure, hårde slid, så var der et overvældende positivt, glædesfyldt og livgivende input. – Det er vidunderligt at modtage ferieglade gæster, og det er herligt at kunne sige farvel til dem en eller flere dage senere og se, at de stadig smiler og er glade, fortæller Inge.

I sommeren 2014 fik parret mulighed for at blive ejere af en campingplads. De tog på besøg på pladsen, havde møde med mægleren og ansatte en konsulent til at rådgive. Der blev udregnet budget, håndværkere gik pladsen og dens bygninger igennem, en forsikringsassurandør gennemgik bygninger, der blev lavet finansieringstilbud, afholdt møder med sælger, flere besøg på pladsen, flere møder med sælger og endelig efter flere måneder var parret klar til at indgå en købsaftale.

D. 1. december 2014 overtog de driften og ejerskabet af Blokhus By Camping.  – Som forpagtere på Svinkløv Camping var der stor frihed, men der var også mange begrænsninger, og vi kunne mærke at båndene strammede. Derfor var det en suverænt, at vi kunne blive ejere af ’vores helt egen’ campingplads, fortæller Karsten.

Vi er stadig overvældede over vores store held i livet. Vi har fundet det, vi er rigtig gode til. Det som gør, at vi glæder os til at gå på arbejde hver eneste morgen. Vi vil lave gode ferier med gode oplevelser til et af Danmarks mest fantastiske ferieområder.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events