Nyheder
imported

Nye ejere omdanner Guldager Camping til sommerhusgrunde

Spændende projekt med nye grunde i attraktivt område ved strand og natur.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

I løbet af foråret begynder Helle og Carsten Bak Andreasen på byggemodningen af 17 sommerhusgrunde på arealet, hvor den nu lukkede Guldager Camping tidligere husede sine campister.

Flot område
Parret har købt arealet og vil udstykke grunde på størrelser mellem 1.700 og 2.200 kvadratmeter i det yderst attraktivt område nord for Saltum med blot cirka en kilometer til Vesterhavet og med det flotte fredede naturområde, Lille Norge, som nabo mod nord.
– Vi synes, det er et virkeligt flot område, og derfor vil vi gerne udvikle det, nu hvor campingpladsen er lukket, siger Helle Bak Andreasen.
Hun sidder som bekendt i kommunalbestyrelsen, men har ikke deltaget i behandlingen af de nye lokalplaner for området.

Vil udvikle og skabe
Carsten Bak Andreasen solgte i sommer sin del af virksomheden Dantech Freezing Systems, så nu skal der nye udfordringer til.
– Carsten er god med sine hænder, og vi kan begge lide at skabe noget og se det vokse, siger Helle Bak Andreasen.
– Mange vil nok synes, at det er mere klogt at investere i en ejendom i Aalborg, som kan passe sig selv, men vil gerne skabe noget og være med til at udvikle området til at blive endnu mere attraktivt, forklarer Helle Bak Andresen.
Endnu er der ikke udfærdiget præsentationsmateriale, men der skal tænkes grønne løsninger ind i projektet, og der er allerede skrevet 5-6 interesserede købere op til de 17 grunde, oplyser Helle Bak Andreasen.

Læs om fantastiske oplevelser og events