Det er Frank Møldrup (63 år) – en tidligere restauratør fra Struer – og hans pap-datter Kristine Nygaard (28 år) – bosiddende i Fjerritslev, der fremadrettet skal stå i spidsen for Attrup Havnecafé, som åbner Skærtorsdag 28. marts.
Makkerparret har travlt i disse dage for at blive klar til åbningsdagen. Der bliver både sparlet, malet, sat skabe op og købt varer hjem.
De glæder sig til at slå dørene op til deres lille nye sted, og har store planer for stedet, når først de lige er kommet i gang og finder fodfæste. Udover at betjene gæsterne i restauranten er der også planer om mad ud af huset, selskaber og dagens middage.
-I Attrup Havnecafé bliver det et skønt mix af det som de fleste kender fra en café, cafeteria og restaurant, fortæller Frank Møldrup. Der kommer god gammeldags dansk mad på menukortet tilberedt af lækre råvarer.
Han er en dreven herre indenfor faget. Han har tidligere været restauratør med egen restaurant igennem mange år. Han er også uddannet cater og har arbejdet som kantinechef.
Det var Kristines mor Mariann, som er bosiddende i Brovst, der opfordrede dem til at forpagte stedet. De havde tidligere været i Skive for at se på nogle andre steder, men det var Attrup Havnecafé de faldt for, og nu flytter Frank Møldrup snart herop for at være tættere på.
Attrup Havnecafé rummer ca. 50 spisepladser med udsigt over Limfjorden samt en stor udendørs terrasse, hvor solnedgangene også kan nydes.
Frank Møldrup glæder sig til at komme i gang, og gæsterne kan se frem til velkendte retter som stjerneskud, wienerschnitzel og dansk bøf med bløde løg. Men der er også lidt øvrige nyskabelser på menukortet. Han medbringer f.eks. en specialitet fra Struer, som kaldes ”Pindebøf”, som er krydret mør oksefilet på spyd, og der bliver også mulighed for at prøve en burger i veganerudgave.
Derudover vil der være frokostplatter og luksushåndmadder, desserter, burgere og kager at finde på menuen. Alt hvad der i øvrigt hører sig til på sådan et sted.
Værtsparret har planer om at holde åbent hele året, men her til at begynde starter de med at holde åbent hver fredag-søndag frem til skolernes sommerferie, hvorefter de øger åbningstiden til at være hver dag.