Nyheder
imported

Nye planer for Hotel Klitbakken i Løkken

Den kendte bygning midt i byen med hotel, cafe og diskotek har fået nye ejer

Tekst og foto: Martin Frandsen

En projektgruppes tidligere planer om at udvide Hotel Klitbakken i Løkken til at skyde i vejret til 4 etager er opgivet, og i stedet er hotellet blevet solgt til et andet selskab.
– Vi har tidligere haft kig på Hotel Klitbakken, men det så ud til at blive solgt til anden side. Nu kom så muligheden for at købe alligevel, og vi blev enige med ejeren, Kim Bach, om en overtagelse af Hotel Klitbakken, fortæller Christian Hem på vegne af de nye ejere.
Det er Brian Hansen, Stephani Kjærsgaard Lousdal og brødrene Tommy, Karsten, Preben samt Bjarne Jensen fra Action House.
– Vi vil gerne udvikle bygninger, der er centralt beliggende i Løkken, forklarer Christian Hem.

Restaurant forpagtes ud
I forvejen er Christian Hem medejer af Løkken Badehotel samt Cafe Mellma og et par ejendomme i Løkken, som er lejet ud.
Christian Hem er også involveret i Blokhus med tilknytning til Blokhus Feriecenter og ejer af Restaurant Nordstjernen, der er forpagtet ud til Christoffer Hallager og Michaell Pedersen.
De nye ejere har flere planer for Hotel Klitbakken på både den korte og den lange bane.
Cafe Carlton, som forpagtet ud til Pia Sanderhoff, fortsætter og skal udvikles yderligere, ligesom restauranten i underetagen skal forpagtes ud.
Der skal også indrettes flere butikslejemål til tøj- eller anden turist- og detailhandel i de lokaler, der tidligere var diskotek.
– Vi er allerede i dialog med nogle potentielle lejere, men hvis andre er interesserede, er de velkomne til at henvende sig, siger Christian Hem.

Får en kærlig hånd
Selve hotellet på 1. salen skal også have en kærlig hånd.
Værelserne bliver fuldstændig gennemrenoveret, og der er en dialog med Hjørring Kommune om mulighederne for at forskønne facaden, så den passer ind i det omgivende Løkken-miljø. På sigt overvejes det, om der evt. skal ske en udvidelse med flere værelser.
– Vi vil gerne udvide med flere værelser og få sat altaner på bygningen, oplyser Christian Hem.

Læs om fantastiske oplevelser og events