Nyheder
imported

Nyhed: Behøver man at sidde alene juleaften?

Svaret er nej, hvis man spørger Cecilie og Anita Michaelsen fra Kunstcafeen i Blokhus. Derfor inviterer de på en hjertevarm juleaften den 24. december.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Det hele startede en fredag aften på sofaen med en kop cola og chips på bordet. Cecilie og Anita snakkede løst og fast om deres juleaften. – Hvorfor skal man sidde alene? Det er der jo helt sikkert nogen der gør – det skulle vi have gjort. Men der er også nogen, som måske godt kunne tænke sig at fejre denne aften med andre. Måske er muligheden for det bare ikke lige til stede. Måske er parrets børn langt væk eller ude og rejse. Måske er man blevet enke eller enlig? Lad os sammen skabe en juleaftens fest. En hjertevarm en af slagsen. Det er grundtanken, hvis man spørger Cecilie.

For dig og mig – men ikke for alle

Så nu inviterer Cecilie og Anita på juleaften. Ikke for store selskaber – men for de, som ser en god mulighed i at fejre denne aften i godt selskab, i uformelle rammer og med hygge i fokus. – Ingen fortjener at sidde alene, hvis de drømmer om at være en del af et hyggeligt fællesskab. Med en traditionel julemenu, juletræ, pakkespil og dejlig julemusik i baggrunden, håber vi, at vi kan skabe rammerne for en hjertevarm fest, afslutter Anita.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events