Nyheder
imported

Nyhed: Lokale modtagere af Oplevelsespuljen

Både foreninger og lokale ildsjæle har søgt om tilskud til at iværksætte initiativer, der kan bidrage til at gøre et besøg i Blokhus og omegn til en ekstra god oplevelse. Nu er vinderne fundet.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

På baggrund af Feriepartners Oplevelsespulje, uddeler Feriepartner i Blokhus i 2019 i alt kr. 75.000.- Modtagerne af puljepengene er nu udpeget, og bureauleder Trine Flindt fra lokalkontoret kan med glæde offentliggøre, at man ønsker at støtte:

  • Erhvervsforeningen Destination Blokhus med projektet: ”Musik på Tovet”, der afvikles hver torsdag fra d. 4. juli – 8. august 2019. Eventen støttes med kr. 40.000,- til videreudvikling og udbygning af konceptet. Dette være sig i form af at rekvirere dygtige kunstnere og leje af toiletvogne.
  • International Faldskærmskonkurrence på Blokhus Strand, der afvikles fra d. 21. juni – 23. juni 2019. Tilskuddet på kr. 15.000,- går til eksekveringen af konkurrencen med 20 hold, 100 springere og mere end 400 spring med faldskærm på Blokhus Strand. 
  • Saltum Outdoor Festival, med fokus på oplevelser i naturen, der afvikles fra d. 28. juli – 4. august 2019. Eventen støttes med kr. 20.000,- og tilskuddet skal være med til at sætte større fokus på aktiviteterne, som forhåbentligt bliver til glæde for de mange turister i området – men også lokalbefolkningen.

– Vi er rigtig glade for at kunne støtte netop disse fine projekter, der passer godt til vores ambition om at være en aktiv del af lokalmiljøet. Samtidig er vi så medvirkende til at gøre vores feriedestination endnu mere attraktiv over for vores turister, men også over for de mange fastboende, oplyser Trine Flindt fra lokalkontoret, Feriepartner Blokhus.  Hun oplyser samtidig, at de ovenstående projekter alle afspejler en vis folkelighed – der er tale om events og indsatser der samler generationer om oplevelser ved Vesterhavet.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events