Nyheder
imported

NYHED: Michael Learns To Rock gæster Torvet i Blokhus

MLTR står nu officielt som det tredje navn i rækken af gratis sommerkoncerter på Torvet i Blokhus

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Michael Learns To Rock, der sidste år kunne fejre 30-års jubilæum, kommer til Blokhus torsdag d. 18. juli. Ikke for at holde ferie eller for at shoppe i byens mange butikker, men for at spille for flere tusinde glade publikummer på den eftertragtede scene – på Torvet i Blokhus i forbindelse med de populære og gratis sommerkoncerter.

Sommerturnéen går til Blokhus

MLTR har igennem de seneste 10 år genopdaget sig selv og sit danske publikum ved en massiv turnévirksomhed på mindre og større spillesteder i Danmark, hvor MLTR har spillet akustiske og halvakustiske koncerter for et stadig større publikum. De mange succesfulde indendørs-koncerter i Danmark har givet MLTR lyst til at dedikere en hel sommerperiode til at vende tilbage til udendørskoncerter i Danmark – hvoraf de selvfølgelig har gemt en helt særlig sceneplads til sommerlandet Blokhus. – Formålet med deres sommerkoncert i Blokhus er at underholde og sprede glæde hos publikum med deres allerstørste hits, samt andre perler fra bandets lange karriere, heriblandt fra bandets seneste album STILL, som udkom i 2018, fortæller Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen, der repræsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus, erhvervslivet, VisitJammerbugten og lokale ildsjæle.

Musik hver uge

Scenen vil hele sommeren byde på landskendte navne, som sikrer byens gæster oplevelser, som det nu engang kendes fra Torvet i Blokhus. I år tæller rækken af koncerter – som finder sted hver torsdag fra d. 4. juli til og med 8. august – da også optræden af mange øvrige og store navne, siger Karl Korfits. Indtil videre kan Erhvervsforeningen dermed ”kun” afsløre optræden af Michael Learns To Rock torsdag d. 18. juli, Hjalmer torsdag d. 25. juli og Hardinger Band torsdag d. 8. august. Torsdag d. 4. juli, torsdag d. 11. juli og torsdag d. 1. august er dermed fortsat hemmeliggjort. – Men jeg kan allerede nu godt afsløre at en publikumssucces fra Blokhus 2018, kommer igen, afslutter Karl.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events