Nyheder
imported

Nyhed: Minus 50 % på entré

For at øge danskernes deltagelse i kultur- og foreningslivet gives der i sommerpakken mulighed for at indføre halv pris på entrébilletter til oplevelser i skolernes sommerferie.

Tekst: Louise Kande

Der er massevis af sjove oplevelser at finde, på under en time i bil med afgang fra Blokhus. Ferie ved Vesterhavet byder på alt lige fra imponerende sandskulpturer skabt af nogle af verdens bedste sandskulptører og Nordeuropas største akvarium til Nordvesteuropas største lavlandshøjmose. For at øge danskernes deltagelse i disse steder, gives der i den nye sommerpakke mulighed for entrébilletter til halv pris. Denne mulighed kan danskerne – og de udenlandske turister som kommer på ferie, nu få glæde af frem til søndag den 9. august 2020. hos bl.a. følgende seværdigheder og attraktioner:

Skulpturparken Blokhus

Blokhus Sandskulptur Festival

Blokhus Sandskulptur Festival byder i år på helt nye sandskulpturer – skabt efter temaet: ”Eventyrlige filmfigurer”. Du får dagsbilletter til halv pris, når du skal opleve imponerende fortolkninger af Aladdin, Prinsessen på ærten, Tarzan og mange flere. Ta’ med på denne enestående som også sender dig afsted til verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Her venter Jer rigt dyreliv med højt til himlen blandt et hav af blomster. Det er tilladt at medbringe egen madkurv, hund og masser af godt humør.

Aalborg Zoo

Dyrebare oplevelser året rundt

Aalborg Zoo er også omfattet af regeringens sommerpakke.Med langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter er der lærerige oplevelser for hele familien; fortællinger om liv og død, blomsternes opståen og planteædende kæmper er fx omdrejningspunktet i den helt nye dinosaurudstilling, hvor man også kan opleve Tyrannusaurus Rex som indgyder gæsterne lige dele fryd og forfærdelse, når de står helt tæt på den livsfarlige og brutale kæmpe. I december 2019 kom to isbjørneunger, Inuk og Imaq, til verden og de er denne sommer klar til at hilse på gæsterne. Derudover har Aalborg Zoo flere steder i haven forbedret udsigtsmulighederne for at lade publikum komme endnu tættere på dyrene. Blandt andet er det nu muligt at træde ud på en gangbro, som fører gæsterne ud på savannen, hvor bl.a. giraffer, zebraer og antiloper går, og slutter i den amerikanske landsby.

Nordsøen Oceanarium

6 millioner liter vand… Og meget mere

Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 5.000 m2 udendørs, 75 akvarier, mere end 8.000 fisk og andre havdyr giver en hel dags lærerige oplevelser for hele familien – nu til halv pris. Her kan du også opleve fodringer, hvor dykkeren selv hopper i vandet og guider jer rundt i det gigantiske akvarium.

Museum for papirkunst

Med saksen som pensel

Nordens eneste Museum for Papirkunst ligger i Hune, Blokhus. Her kan i se Forfatteren H.C. Andersens eventyrlige papirklip. Der er også en flot butik, værksted og en smuk særudstilling og mulighed for at se Bit Vejles fascinerende og forunderlige verden af papir; i museets kerneudstilling: “Med saksen som pensel”. Her er der også halv pris på entré.

Lille Vildmose Centeret

Nordeuropas største højmose

Tæt på Himmerlands Østkyst finder I Lille Vildmose – Nordeuropas største højmose – og her bor Nordens giraffer – altså elgene. Men Lille Vildmose er meget mere end bare "Elgenes land" – det gemmer på et vildt natur- og planteliv, samt et rigt dyre- og fugleliv. Som et led i besøget i Lille Vildmose, kan man med fordel kigge for Lille Vildmosecentret, som gennem Videnspædagogisk aktivitetscenter, også er omfattet af forligspartiernes Sommerpakke. Gæsterne kan derfor glæde sig til at besøge Lille Vildmosecentret i skolernes sommerferie med 50 procent rabat på entrébilletten.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events