Nyheder
imported

Nyhed: Nikolaj og Piloterne på Blokhus Strand

Det er med stor glæde, at Erhvervsforeningen Destination Blokhus kan præsentere Nikolaj og Piloterne til Sankt Hans i Blokhus søndag d. 23. juni 2019.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har i samarbejdet med VisitJammerbugten knoklet for at skabe en Midsommerfest uden lige for både store og små. I år falder Sankt Hans på en søndag, hvor de fleste har fri, og derfor har Erhvervsforeningen Destination Blokhus igen sat alle sejl ind for at skabe en kæmpe strandfest. Festlighederne indledes som altid med Anderæs ved Fiskernes Hus, hvorefter der er mulighed for at bage snobrød og hygge med familien inden festen for alvor går i gang med spændende båltaler og aftenens hovedindslag, som er det populære band, Nikolaj og Piloterne.

Nikolaj og Piloterne

– Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-album "Piloter" leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 30 gange rundt om solen. Og det skal fejres til Sankt Hans i Blokhus 2019. – De 30 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier på Blokhus Strand søndag d. 23. juni. Historier, der vil blive fortalt i et 'greatest hits-sæt' bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog, når Nikolaj sammen med et skarpt hold af Piloter spiller jubilæumskoncert til Danmarks vel nok fedeste Sankt Hans fest, fortæller Jannie Ratke fra VisitJammerbugten, som er med til at planlægge eventen.

Toiletforhold og bar

Det er ikke en hemmelighed for nogen, at Sankt Hans i Blokhus trækker mennesker til fra nær og fjern. Derfor har man i arbejdsgruppen i år besluttet at optimere bar-forholdene yderligere med større barer og optimere med midlertidige toiletforhold tæt på bålet.  – Vi glæder os til et brag af et beach-party og håber, at rigtig mange vil støtte op om arrangementet i Blokhus. Vi anbefaler, at man kommer i god tid, da vi forhåbentlig bliver mange, afslutter Jannie Ratke fra VisitJammerbugten. Byens restauranter holder naturligvis også åbent denne aften, men det er en god idé at reservere bord på forhånd.

Læs om fantastiske oplevelser og events