Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark
Når man gerne vil drive et godt spisested, så skal der være styr på både restauranten og køkkenet. Køkkenchef og forpagter, Olav Pedersen, har fået selskab af en ny restaurantchef, Amalie Mørkøre Højsholt, som på bare få måneder allerede er faldet rigtig godt til på Blokhus Fiskerestaurant. – Amalie er en ansvarsbevidst og beslutsom pige – og jeg kunne hurtigt mærke, at hun passede godt ind i rollen. Hun har det rette drive, servicegen og hun har lysten til at lede og fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne i restauranten, forklarer Olav Pedersen.
Fokus på gæstekontakt
Den 21-årige Folketingskandidat for Radikale Venstre er heller ikke bleg for at yde en ekstra indsats. Det er hun vant til fra jurastudierne og med hendes mangeårige erfaring inden for servicebranchen vil hun tage sig af restaurantdelen. Altså gæsterne. – Gæstekontakten har mit største fokus. Jeg er tjenernes chef – og sammen skal vi sikre, at gæsterne føler sig godt tilpas. I samarbejde med Olav kan vi derudover arbejde videre med udviklingen af restauranten og sikre nogle gode koncepter, siger Amalie Mørkøre Højsholt.