Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Nyhed: Nyt livsstilshus i Løkken

På bare 5 uger er det lykkedes Tine og Per Kalstrup at forvandle lokalerne på Søndergade 8, så de i lørdags kunne slå dørene op for endnu et livsstilshus.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Tine og Per Kalstrup har været godt i gang med ombygning og redesign af deres nye livsstilshus i Løkken, da vi møder dem lige inden åbningen. – Vi har virkelig gjort os umage med den nye butik, fordi vi synes, at den fortjener det. Beliggenheden kan også bære, at vi laver noget, der stikker lidt af, der er lidt anderledes fra hvad man normalt ser og som samtidig giver god synergi til vores forskelligartede brands.

Kystbyerne er et hjertebarn

På bare 5 uger er det lykkedes dem – og deres team fra Kalstrup, at forvandle butikken i Løkken, så den nu fremstår større, længere og med endnu en fløj. Tidligere havde Westwind lokaler i forretningen, men de er nu flyttet i det tidligere Spar, centralt i byen.  – Vi er meget glade for at åbne vores butik i Løkken. Efter at Westwind flyttede i andre lokaler, så vi vores snit til at lokalisere os i Løkken. Vi har en dyb respekt for de gæster, lokale og turister der opholder sig ved kystbyerne, og vi ser mange ligheder mellem vores udbud og den livsstil de har. Fra en fælles forståelse for enkelhed, skønhed og kvaliteten i hverdagen håber vi, at vores butik i Løkken vil give genlyd hos de ferierende og lokale – og deres daglige livsstil, forklarer Tine Kalstrup der sammen med Per Kalstrup, bestemt ikke er afvisende for at åbne yderligere kystnære butikker. – Jeg er nok en typisk vækstpotentiel iværksætter som kaster en masse bolde i luften, og Tine er unik i forhold til at give den rette sparring, bestemme stilen og konceptet, og så er det ingen hemmelighed, at hun evner at få samling på alle trådene. Sammen med vores dygtige team fra Kalstrup, supplerer vi hinanden godt og er alle på mærkerne med inputs, så konceptet bliver optimalt, afslutter Per.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events