Nyheder
imported

Nyhed: På vej mod nye eventyr

Efter mere end 10 år hos Feriepartner i Blokhus drager den høje Fynbo Palle Steen Holmbech afsted mod nye eventyr i sit erhvervsliv; nye bolde der skal kastes op er bl.a. salg af pejsebrænde til sommerhuse, livsstilsprodukter, udvikling af forretning med holdtræning og videreudvikling af Saunahytten.dk

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Palle Steen Holmbech har været en del af holdet hos Feriepartner de sidste 10 år og de sidste 7 år som medejer og partner. Men nu skal der afsluttes et stort kapitel i hans liv, så han kan starte med at skrive et nyt.

Han har været i Blokhus i næsten 13 år og har haft mange kasketter på. Startende med stillingen som Direktør på Danland, formand for Blokhus Hune i Udvikling, medstifter af Nordjysk Feriehusudlejer Netværk, bestyrelsesmedlem i Blokhus Fonden, Samråd Destination Blokhus og i Hune Boldklub. Ud over dette har Palle stået i spidsen for arbejdet med Blokhus Folkepark og er i dag ligeledes bestyrelsesmedlem i fodboldklubben Jetsmark IF og Jammerbugt FC. Han er en lokal mand med et helt særligt drive, og han har engageret sig med sin altid positive energi i udvikling af lokalområdet fra første færd. 

– Jeg har altid lovet mig selv, at jeg ikke vil være låst i min karriere, og at man som erhvervsmand skal være med til at gøre en forskel i det område, hvor man har sin forretning, så udvikler man sig også som menneske. Efter 10 år i fuld fart og en forretning, der går maksimalt godt og har et fantastisk hold af gode og solide medarbejdere, føler jeg at tiden er kommet til et karrieskift for mit vedkommende – et skift der betyder, at jeg kan være med til at opbygge nye forretningsområder, men hvor vigtigheden også ligger i at min familie får et endnu større fokus – en balancegang jeg håber, kan blive en realitet, fortæller Palle Steen Holmbech og fortsætter:  – Jeg ved, at Feriepartner er i trygge hænder og jeg kan med ro i sjælen overlade roret 100% til Team Blokhus med Trine Flindt og Michael Bisgaard i spidsen.

Farvel til Blokhus – og dog

Palle Steen Holmbech vil fra d. 1. maj møde ind på sit kontor i Pandrup, hvor han som sit primære arbejde skal være med til at udvikle forretningen med salg af livsstilsprodukter på hjemmesiden Natures-help.eu: – Jeg ser et stort udviklingspotentiale og jeg glæder mig over at få muligheden for at være med til at udvikle virksomheden sammen med Jens Bjørn Christensen, som udover at være en nær ven gennem flere år, nu også skal være forretningspartner, forklarer Palle, hvis drøm om fremtiden består af et liv med nye spændende projekter samt friheden til selv at planlægge sin tid og en tilværelse, hvor arbejde og hobby smelter sammen.

– Jeg kommer også til at have en strategisk rolle i et nyt holdtrænings koncept i min hjemegn på Fyn, ”TFW Svendborg”, hvor planen er at udvikle konceptet og opbygge centre i hele landet, fortæller han med stort engagement.

Blokhus, turistbranchen og forståelsen for gæsterne langs Vesterhavet slipper han dog ikke helt. – Jeg har sammen med Anders Bjerg startet sommerhusbrænde.dk, som ikke er en ny opfindelse men en måde at sikre sommerhusgæster ”nem og bekvem” håndtering af brænde til sommerhuset, og derudover vil jeg ligge mere energi i udviklingen af den lidt skøre ide med mobile saunaer, Saunahytten.dk, som mange sikkert har set på stranden i Blokhus, forklarer Palle, der indrømmer, at han nok skal få tiden til at gå.

– Jeg ved, at jeg kommer til at savne Feriepartner og kollegerne, de mange husejere og samarbejdspartnere meget, men jeg glæder mig også til at teste mig selv af inden for nye forretninger – og ikke mindst handler det om, at alle parametrene for vores familie forenes i Pandrup, hvor vi både skal bo og arbejde på Skolevej 50. Dette gør mig glad og giver mig endnu mere motivation til at jagte nye eventyr og skrive endnu et kapitel, siger Palle.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events