Nyheder
imported

Nyhed: Velkommen indenfor ved Blokhus Liv

Ny modebutik med fokus på uld er netop åbnet i Hune. Ejeren, Louisa McKennell, glæder sig allerede over den varme velkomst.

Tekst og foto: Lotte Kande

Det stod muligvis ikke i kortene, at Louisa en skønne dag skulle forhandle både uldprodukter og specialiteter. Men sådan er det blevet og det endda med stor glæde og entusiasme. Hun åbnede tilbage i 2016 Gjøl Liv, der er etableret på Limfjordsgade på Gjøl. Siden er også en campingvogn kommet til, hvorfra hun kan drage rundt til både markeder, blandt andet i Blokhus, på udstillinger og senest har hun været en fast del af juleboderne til Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus. Og netop julemarkedet skulle vise sig at være startskuddet til, at drive fast forretning i Hune. – Jeg er vild med området, her er altid masser af aktivitet og et naturligt flow af gæster, fortæller Louisa, da Blokhus avis kommer forbi. –Folk er simpelthen så imødekommende. Jeg åbnede forretningen d. 29. januar og både lokale, erhvervsdrivende og søde kunder har kigget forbi med positive bemærkninger.

Blokhus liv, der har til huse på Vesterhavsvej i Hune, har fyldt butikken med lækre uldprodukter i form af bl.a. varme strikketrøjer, uldstrømper til hele familien, fine kjoler, bluser i merinould, sandaler og futter samt et stort udvalg af lækre specialiteter, cremer mv. – Udvalget i butikken er 100 % valgt ud fra hvad jeg bliver glad af, fortæller Louisa med et smil på læben. Hun oplyser endvidere at uldprodukterne alle er unikke varer og at hun er én af de få i Danmark, med så stort et udvalg.

Læs om fantastiske oplevelser og events