Aabybro

Nyt alsidigt råvaremarked ved Birkelse

Initiativgruppen i Birkelse holder denne lørdag 4. september frem til kl. 15 et spændende og alsidigt råvaremarked i Birkelse Oplevelsescenter med masser specialiteter og lækkerier.
Se fotos i bunden af artiklen.

Lokale lækkerier
I dagens anledning er pladsen med hus, shelters, anløbsplads, fitness-maskiner samt strålende solskin pyntet op med halmballer, blomster og græskar, og det velbesøgte råvaremarked kan byde på en snes stande med råvarer udelukkende fra Jammerbugt, på nær én stand.
– Vi vil gerne vise, hvor mange gode lokale råvarer, vi har her i området, fortæller Mariane Andersen på vegne af Initiativgruppen.
– Med Oplevelsescentret har vi nogle flotte omgivelser, og vi vil gerne supplere oplevelserne på åen med også oplevelser på land og præsenter alle de dejlige råvarer, siger hun.

En årlig begivenhed
FDF Aaby-Vedsted er også tilstede med bål og snobrød samt muligheder for oplevelser på Ryaa, mens Magdalene, kaldet ”Oldemor”, bager hjemmebagt kringle i huset.
– Vi viser, at vi i fællesskab kan løfte noget, og vi vil gerne være med til at skabe fællesskaber, siger Mariane Andersen om det hyggelige marked.
Råvaremarkedet skal være en årlig tilbagevendende begivenhed, men vil næste år finde sted en uge tidligere, så det kan kombineres med  Sportsfiskersammenslutningen Nedre Ryaas og Brønderslev Lystfisker Forenings store Ryaa Fiskekonkurrence.
– Det giver god mening at holde de to arrangementer sammen, siger Mariane Andersen.

Læs om fantastiske oplevelser og events