Aabybro

Nye eksklusive boligprojekter på vej i Aabybro

Nye eksklusive storparceller ved Ø. Hovensvej i Aabybro placeret med Aaby Skoven som baghave.
Det er en del af det kommende spændende boligprojekt, som Tom Jakobsen er gået i gang med at planlægge sammen med tre medinvestorer.
Der er tale om mellem 10 og 15 storparceller med privat vej, som altså grænser op til skoven, og grundene får dermed den mest eksklusive placering i Aabybro.
Der er også allerede stor interesse for projektet og indgået betingede købsaftaler på de første af storparcellerne.

Skoven som nabo
Projektet tager udgangspunkt i gården på Ø. Hovensvej 31, hvor de tilhørende arealer kommer til at danne grundlag for to byggeprojekter.
Projektet med storparcellerne skal placeres på den østlige side af Ø. Hovensvej.
Her er der tale om et areal på 126.000 kvadratmeter, hvor det er planen at udstykke mellem 10 og 15 storparceller med en grundstørrelse på mellem 1.500 og 2.500 kvadratmeter.
Størrelserne ligger endnu ikke fast.
– Vi endnu meget tidlig i forløbet, og vi skal selvfølgelig først have de nødvendige tilladelser i hus, siger Tom Jakobsen.

Området er det hvide felt med Solstrålen mod nordvest og Thomasmindeparken mod vest. Illustration: Krogh ArkitekturStor interesse
De nye storparceller vil få endnu mere skov og natur omkring sig, da Skov & Naturstyrelsen vil rejse ny skov på mellem 60.000 og 70.000 kvadratmeter af arealet.
Selv om projektet er så nyt og en optimistisk tidsplan siger, at grundene kan komme til salg primo 2022, så har Nybolig i Aabybro allerede oplevet en stor interesse.
De første betingede købsaftaler er indgået, og Nybolig er også klar til at tage mod henvendelser fra flere interesserede.

Blandede boliger.

Det andet projekt omfatter det 55.000 kvadratmeter store areal vest for Ø. Hovensvej, som grænser op til Thomasmindeparken mod vest og Solstrålen mod nord.
Her forventes der første spadestik i løbet af et par år, hvorefter der vil blive opført blandede boliger som rækkehuse, parcelhus og formentlig også lejligheder, oplyser Tom Jakobsen.

Til venstre området med blandede boligtyper og til højre kommer der mellem 10 og 15 storparceller. Illustration: Krogh Arkitektur

Læs om fantastiske oplevelser og events