Nyheder
imported

Nyt feriehusudlejningsbureau

Admiral Strand Feriehuse er nu også at finde i Blokhus

Admiral Strand Feriehuse er nu også at finde i Blokhus

Siden 2001, hvor Jette og Jesper Selvejer stiftede Admiral Strand Feriehuse, er bureauet vokset stille og roligt og har i dag 600 sommerhuse under sin paraply langs den danske vestkyst.

– Vi vil være under etablering fra den 1. Marts og fra det tidspunkt vil vi også være i stand til at tage huse ind og udleje dem, fortæller Jesper Selvejer til Update.

Placeringen af kontoret sker efter grundige overvejelser, analyser og besøg i flere områder.

– Vi fandt Hune og Blokhus mest attraktiv for vores næste åbning.

Han mener at bureauet kan gøre en forskel på flere fronter.

– Vi satser blandt andet på et åbent og ærligt samarbejde, en service i topklasse, servicemænd der besøger gæsterne ved indflytning, lav provision, et engageret personale og slutrengøring som en del af prisen.

 

Startede som mægler

Det sidste punkt med slutrengøring blev der lagt vægt på, da udlejningsfirmaet blev stiftet i tidernes morgen.

– Min idé var at starte et bureau hvor slutrengøring var med i prisen, så gæsterne ikke skulle spilde en dag af deres ferie med at gøre rent, og ejerne dermed var garanteret en god kontrol af sommerhuset.

Han startede Admiral Strand Feriehusudlejning sideløbende med et job som ejendomsmægler. I dag er der tilknyttet 14 andre fuldtidsbeskæftigede medarbejdere, og 75 rengøringshold.

Jette og Jesper er oprindelig fra Esbjerg, men har af to omgange boet i Aalborg, hvor de også begge er udlært. Jette på hotel Phønix og Jesper som revisor i Hasseris.

– Jeg er stadig begejstret hver gang vi får et nyt feriehus ind i porteføljen, og sammen med resten af medarbejderne glæder jeg mig meget til at komme i gang i Blokhus.

Admiral Strand udlejer i alle størrelser og kategorier – fra traditionelle sommerhuse til luksus poolhuse.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events