Blokhus

Nyt fitnesscenter i Jetsmark

Et sandt mekka indenfor fitnessudstyr

Lørdag den 15. april åbnede PGU Fitness dørene op til et sandt mekka indenfor fitnessudstyr. Der er købt nye træningsmaskiner samt spinnecykler. Med de større og nyrenoverede lokaler forventer foreningen flere medlemmer, som de ser frem til at møde i det nye Jetsmark Idrætscenter, der forventes helt færdigrenoveret sidst på året.

Åbningsdagen

Nuværende, tidligere og nye medlemmer fandt vejen til Jetsmark Idrætscenters åbningsdag, hvor centrets instruktører gav den gas med holdtræninger og vejledning i både maskiner, funktioner og oprettelse af medlemskab. Her blev nyheden om, at unge helt ned fra 12 års alderen kan benytte centret sammen med en voksen, taget rigtig godt imod.

– Der er mange ender, der skal hænge sammen i sådan en byggeproces, men det bliver et fantastisk center, hvor vi selvfølgelig også håber på, at mange turister vil kigge forbi og træne mens de er i området, fortæller Charlotte Kronborg fra PGU Fitness til Blokhus Avis.
-Folk er meget positive og glade for at de igen kan træne her i huset, hvor deres børn og børnebørn også færdes til deres fritidsinteresser. Tænk når centret står helt færdigt med et stort nyt cafeområde, hvor alle kan mødes efter hver sin træning og spise sammen, det bliver så godt, afslutter Charlotte glad.

Læs om fantastiske oplevelser og events