Nyheder
imported

Nyt initiativ hos Café Peace

Kunderne kan glæde sig til Vinbar & Tapas hos Café Peace i Blokhus

Tekst: Anne Nøhr Ringgren

Indehaveren af Café Peace i Blokhus, Anne Kønig, er klar med et helt nyt initativ i den hyggelige café, der åbnede sidste år i Blokhus.

Fra kl. 17 på fredage og lørdage i februar og marts måned kan kunderne glæde sig til Vinbar & Tapas. 

Vinbaren er et udvalg af 10 forskellige vine fra Italien, Spanien og Frankrig. Konceptet er, at gæsterne selv går op i vinbaren, og sammensætter sin egen vinsmagning. Der vil typisk være 4 vine med bobler, 3 rødvin og 3 hvidvin. Gæsterne kan så smage de vine, som de vil i 2 eller 3 timer.

– Det kan jo egentlig godt kaldes fri bar i nogle timer, griner Anne Kønig med et glimt i øjet.

Derudover er der lavet en mappe med beskrivelser af vinene, så for dem, der er særligt interesseret kan man læse yderligere om de udvalgte vine.

Cafeen har også sammensat en spændende tapasmenu, som de anbefaler sammen med vinbaren.

Café Peace Blokhus

Den består af en lækker anretning med blandt andet norditaliensk parmaskinke og lufttørret bresaola, risotto, forskellige oste, varmrøget laks, håndpillede rejer vendt i romanesco creme samt forskelligt tilbehør herunder blandt andet pestoer, oliven, mandler, brød og smør.
Alt sammen anrettet på en flot planke.

Café Peace Blokhus

– Vi har taget det her nye initiativ, fordi vi hele tiden tænker på, hvordan vi kan skabe en hyggelig atmosfære for vores gæster.

– Det er vores oplevelse, at vores besøgende gerne vil sidde lidt længere og hygge sig med et glas vin, fortæller Anne Kønig.

– Og det kan det her koncept. Det skaber et rum for en anderledes oplevelse, som man kan sidde over i nogle timer og samtidig selv være med til at skabe oplevelsen. Derudover kan man som gæst opleve den fælles stemning, der opstår omkring vinsmagningen. Vi synes det passer rigtig godt til Blokhus, at have denne type oplevelser. Folk er på ferie og vil gerne sidde og hygge sig med god mad og dejlig vin. 

> Se priser Vinbar & Tapas

Åbningsfest 

Men Vinbar & Tapas er ikke det eneste nye initiativ, som Café Peace lancerer i år.

– Vi har også planer om en helt særlig åbningsfest som optakt til Påsken. Det bliver en kæmpe fest for både sommerhusejere og lokale. Det glæder vi os til, men det kommer der mere information omkring senere, afslutter Anne Kønig fra Café Peace.

Konkurrence

Lige nu kan du deltage i en konkurrence på Blokhus.dk´s Facebookside, hvor du kan vinde 4 billetter til Vinbar & Tapas. 

Vinderen udtrækkes 9. februar 2022.

 

> Vinterferie – Se program for Blokhus Vinterfestival 2022

 

Læs om fantastiske oplevelser og events