Nyheder
imported

Nyt koncept fra Blokhus FC

Blokhus FC har indgået et partnerskab med investeringshuset Obton A/S, der betyder, at lokale sponsorer får muligheden for at gøre en god investering og samtidig støtte op omkring klubben

  Blokhus FC har indgået et partnerskab med investeringshuset Obton A/S, der betyder, at lokale sponsorer får muligheden for at gøre en god investering og samtidig støtte op omkring klubben.

Kort fortalt går modellen ud på, at potentielle sponsorer igennem Blokhus FC kan investere i et af Obton A/S’ projekter, hvor 50 % af udbyttet i de første fem år af projektets levetid går ubeskåret til den ambitiøse klub.

– For Blokhus FC er det altafgørende, at vi har lokal opbakning. Vi er derfor konstant på jagt efter nye partnere, der ønsker at være med til at gøre klubben til et af landsdelens stærkeste elitesportsbrand og en værdifuld ambassadør for hele regionen. Samtidig vil vi gerne være med til at give noget igen – både på og uden for banen. Derfor synes vi, at den model vi her præsenterer i samarbejde med Obton A/S, er en spændende mulighed for både klubben, Obton A/S og sponsorerne, fortæller administrerende direktør i Blokhus FC, Erik Just.

Obton A/S vil hjælpe sponsorer til Blokhus FC

Obton A/S er Danmarks største og mest erfarne udbyder af investeringsprojekter baseret på solenergi. Sammen med mere end 400 investorer har det aarhusianske investeringshus investeret i omkring 30 store, europæiske solcelleanlæg i Italien, Spanien og Tyskland.

– De værdier, Blokhus FC står for, stemmer godt overens med Obton A/S’. Klubbens positive udvikling og ambitiøse målsætninger har været medvirkende til, at det har været naturligt for os at indgå et partnerskab med klubben. Vi håber, at vi med den nye model for sponsorater, kan give potentielle sponsorer endnu en grund til at bakke op omkring det lokale flagskib, som Blokhus FC er, udtaler Peter K. Jørgensen, Partner i Obton A/S. 

Obton A/S forpligter sig

Ledelsen bag Obton A/S har forpligtet sig til at investere på samme vilkår som de sponsorer, der ønsker at drage fordel af den nye model. I forpligtelsen ligger, at Obton A/S vil supplere det samlede beløb, der placeres i Obton-projekter med 5%, hvilket vil komme klubben til gode.

Modellen er en nordjysk opfindelse

Idéen til den nye model er blevet til i samarbejde med Mogens Christensen fra AB Consult og Revisor Henning Studsgaard fra Pandrup. Målsætningen med den nye model er at skabe et setup, hvor sponsorerne foruden eksponering også får kroner og ører igen til gengæld for deres støtte til Blokhus FC.

Informationsmøder i oktober

Blokhus FC og Obton A/S vil d. 8., 9. og 10. oktober afholde en række informationsmøder for interesserede i klubhuset ved Jetsmark Stadion i Pandrup. På mødet vil detaljerne i den nye sponsormodel blive præsenteret, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til, hvordan en investering i solenergi både kan gavne Blokhus FC, miljøet og den enkeltes pengepung.

Læs om fantastiske oplevelser og events