Nyheder
imported

Nyt ledelsesteam på Kulturhuset Blokhus

De kender hver en krog, kender gæsterne, kender og kan stå inde for Kulturhusets lækre serveringer, og de ved hvad der skal til for at drive ét af Vestkystens mest populære Kulturhuse.

NYHED:

De kender hver en krog, kender gæsterne, kender og kan stå inde for Kulturhusets lækre serveringer. De ved hvad der skal til for at drive ét af Vestkystens mest populære Kulturhuse med alt hvad det måtte indebære af fester, selskaber, events og samtidig det, at være en del af Skulpturparken Blokhus

Tekst-Foto: Lotte Kande

Efter tidligere forpagter, Rikke Ejsenhardt har valgt fremover kun at koncentrere sig om sine aktiver på Klitrosen i Slettestrand, er bolden nu givet videre.

Et stærkt team

De velkendte ansigter restaurantchef Rikke Kristoffersen, receptionsleder Else Gerstrøm og køkkenchef Thomas Guldbrandt sætter det nye hold for fremtidig drift af Kulturhuset Blokhus, der nu går sin 5. sæson i møde.

-Vi er et stærkt team med hver vores ansvarsområder, vi styrker hinanden og i stedet for at en ny skulle forpagte stedet, satte vi os sammen og brainstormede på denne mulighed. Vi lavede for- og imod lister, men konklusionen blev meget hurtigt, at denne chance måtte vi ikke gå glip af. Vi tre er jo alligevel det stærkeste hold, smiler Thomas.

Alle aftaler forbliver

Selvom de nye forpagtere er gået stille med dørende er det svært at holde det helt hemmeligt, og det ønsker vi skam heller ikke. Men det er klart at vi lige skulle finde os selv og lave en strategi for hvordan vi ønsker at drive stedet. Aftalen er jo netop trådt i kraft pr. 1/1-17 fortæller Rikke Kristoffersen, der nu tager hul på sit tredje år i Kulturhuset. –Men vi kan garantere, at de gæster der har booket selskaber og fester ikke skal bekymre sig. Alle aftaler er præcis de samme, siger hun og fortsætter. –Vi har stor forståelse for, at enkelte gæster kan tænkte om det har betydning for deres fest, men alt er uændret i forhold til indgåede aftaler.

Men ikke alt er ved det gamle når det gælder sommerens café-retter. Her fortæller Thomas, at der vil blive leget endnu mere med de lokale råvarer, spændende sammensætninger og muligheden for at gæsterne også kan nyde den købte mad i de nye spændende omgivelser, som Skulpturparken netop har på tegnebrættet.

Flere events – næstkommende: Lola Jensen

Også på eventdelen kommer Kulturhuset mere i spil. –Allerede d. 11. februar gennemføres et spændende arrangement med familievejleder, Lola Jensen af stablen, fortæller en entusiastisk Else.

Lola er kendt fra bl.a. TV2 Go' Morgen Danmark, DR radio og meget andet. Foredraget i Kulturhuset tager udgangspunkt i hverdagens stressende trædemølle både på arbejdet og hjemme i privaten. Tidlig op, madpakker, morgenmad, transport børn og arbejde, arbejde, transport børn og arbejde, lektier, aftensmad, bad, vasketøj, madpakker og nå ja parforholdet og vennerne. – Arrangementet er lavet som et ”brunch og foredrag” der starter kl. 10.00, og vi glæder os meget til at få besøg at en masse kvinder, der på humoristisk vis vil opleve Lola ramme de ømme punkter og samtidig giver realistiske bud på, hvordan tingene kan ændres til det bedre, afslutter Else.

Kulturhuset vil fortsat huse Spillestedet, der løbende over året arrangerer flere musikalske oplevelser til glæde for områdets mange lokale samt turister. Som en naturlig del af Skulpturparken, der er i gang med flere store planer for 2017, vil man også kunne opleve workshops, udstillinger og kreative tiltag i et omfang som ikke før er set.

Vi glæder os til at møde kunderne

Alle tre er de enige om, at de glæder sig til at komme i arbejdstøjet. De ser frem til at servicere både nuværende og nye kunder med varme, smil, stemningsfulde lokaler og veltilberedt mad. Også køkkenchef, Thomas bliver en mere synlig figur. – Jeg vil fremadrettet træde mere i karakter, præsentere menuen ved selskaber osv. Else tilføjer, at det ”boblede” i hende da aftalen kom på plads. – Stedet har altid haft en speciel plads i mit hjerte, men med denne mulighed og stærke konstellation, kan jeg ikke vente med at komme i gang.

Medarbejdere søges

Med de mange nye ideer i støbeskeen, et stort fokus på fester og selskaber, søndagsfrokoster, cafétiltag og meget andet søger Kulturhuset netop nu flere nye medarbejdere. Har du lyst til at arbejde på en spændende og dynamisk arbejdsplads enten som tjener, køkkenmedhjælper eller opvasker, ring venligst på tlf. 70 23 17 56 eller e-mail til  mail@kulturhusetblokhus.dk

Læs meget mere om Kulturhuset Blokhus og de mange fremtidige planer i Blokhus avis, der udkommer d. 14. februar. 

Læs om fantastiske oplevelser og events