Nyheder
imported

Nyt MTB fællesskab i Hune/Blokhus

Christian Ingeman Broberg fra Blokhus nyder en tur på sin MTB. Nu inviterer han andre med.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Christian Ingeman Broberg

Der er ikke langt fra tanke til handling. Christian Ingeman Broberg, der er bosat i Blokhus, skrev for nyligt på en lokal facebookside: ”Er der nogen der kunne tænke sig at være med i en helt uformel MTB klub for Blokhus-Hune?” Få timer senere havde han oprettet gruppen: MTB Blokhus/Hune, hvor op mod 70 lokale allerede nu har vist interesse for initiativet.

En fælles interesse

-Hele ideen med dette fællesskab er at skabe nogle uformelle rammer, hvor MTB motionister fra hele lokalområdet er mere end velkomne. I facebookgruppen kan vi dele info om træning og ture, således flere kan deltage sammen. Fællesnævneren er interessen for denne sportsgren, siger Christian til Blokhus avis og er glad, men ikke overrasket over, at så mange allerede er blevet medlem af hans gruppe. – Vi er jo rigtig mange der er bidt af at cykle. Vi er ikke nødvendigvis alle medlem af en klub, så det at kunne samles på denne her måde, tror jeg kan tiltrække mange. Selv er jeg fascineret at MTB-verdenen fordi det både giver mig fart, spænding og cardio- og interval træning, siger han og fortsætter; – Og, så skal man ikke glemme, at det meste MTB foregår i skoven, fri for vind og tung regn, ligesom det på solrige dage næppe findes smukkere. Det gør sporten spændende hele året, fastslår han.

Fællesture på afstand

På gruppens side bliver der løbende inviteret til fællesture. – Forleden aften var jeg selv afsted med 2 lokale kvinder. De var netop begyndt at cykle MTB, så der blev både talt teknik og testet flere ruter i området. Det er vigtigt at sige, at vi naturligvis holder afstand til hinanden og respekterer de forhold, som gør sig gældende i forhold til Covid19.

Ønsker du at køre MTB i det skønne naturområde i- og omkring Blokhus?

Alle er velkomne i de uformelle rammer.

Du finder inspiration på facebookgruppen: MTB Blokhus/Hune

Læs om fantastiske oplevelser og events